Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvilken type sandblåse Media å bruke på Rust?

Sandblåsing bilen kan fjerne rust flekker og bidra til å forberede bilen for ny maling. Du må imidlertid velge sandblåsing media nøye, de gale media kan skade metall paneler av bilen din, forårsaker små bulker eller andre feil. Når sandblåsing rust unna, er en god tommelfingerregel for media å starte forsiktig og trappe opp. Lett

Når sandblåsing rust, den sikreste måten å fjerne rust uten å skade resten av materialet er ved å starte med de mykeste sprengningsarbeid medier tilgjengelig. En fordel ved å bruke slipende sandblåsing for å fjerne rust i stedet for kjemiske rengjøringsmidler er mangelen på sterke kjemikalier og miljøgifter som er involvert i sandblåsing.

For skånsom rust sandblåsing, malt valnøtt skall er en myk og miljøvennlig sandblåsing alternativ. Valnøttskall sprengningsarbeid media ikke sprenge ikke metall, men for noen tyngre rust jobber, kan valnøtt være for myk til å komme gjennom

Aluminium oksid er en annen mild slipende;. Faktisk er aluminiumoksid så mild at det er brukes på huden for microdermabrasion. Aluminiumoksid pakker nesten kraften av sterkere slipende sprengningsarbeid medier som glassperler, men er betydelig billigere enn andre former for sandblåsing media. Imidlertid er aluminiumoksid ikke biologisk nedbrytbart og må kastes på forsvarlig måte etter bruk.

Silisiumkarbid er en annen populær anti-rust slipende brukes både i sandblasters og i slipende rust-rensing kremer. Silisiumkarbid er dyrere enn aluminiumoksid.
Hardcore

Sterkere slipemidler for sandblåsing inkluderer glassperler og stål skudd. Sterkere slipemidler kan brukes på biler med tykke metallplater som er resistente mot skade fra de sterkere slipende medier

Steel skudd er små baller av stål brukes som et slipemiddel;. De kan også bli kalt stål havregrøt. Disse materialene er generelt ikke anbefalt for å fjerne rust, fordi de er overkill --- styrken av materialet vil fjerne rust, men det kan forårsake skader på metallet. Men hvis du har vært ute av stand til å fjerne rust med en mildere form for sprengningsarbeid media, steg opp til en sterkere form for sprengningsarbeid medier for å fullføre jobben.
Warning

Uansett hva du gjør, sørg for at du har valgt media er tørr før sandblåsing. Media som er enda litt fuktig kan tette sandblaster og stoppe opp operasjoner. Hvis du bruker en kompressor-drevne sandblaster, holde kompressoren vei ut av sandblåsing området for å holde fra å få selv den minste mengden av sprengningsarbeid medier fanget i sin inntaket. Dette er spesielt viktig når mediene du bruker er veldig fin og kan holde seg til klærne eller blåse mot kompressoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71397.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair