Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan fikse Rattling Wheels

Hvis bilen din har en rangle i en av sine hjul, kan det drive deg til vanvidd. Selv om det generelt er ikke mye mer enn en forlegenhet, kan det også bli en sikkerhetsrisiko. Det er mange ting som kan føre hjulene til å rasle, men det er vanligvis ikke en stor reparasjon. Du trenger
En jack
Jack står
Nøkler og socket sett
Vis flere instruksjoner
en

avgjøre hvilke hjul er rallende. Dette kan være vanskelig. Til slutt, vil støyen vanligvis vokser i volum og du vil vite. Forhåpentligvis vil du ikke trenger å gå så langt. Hvis du ikke kan fortelle hvilken det er, avgjøre om det er fra forsiden eller baksiden. Deretter undersøke begge hjulene.
2

Fjern hjulkapsel av rallende hjulet og undersøke det. Noen ganger ledningene inne hjulkapslene løsne og gni mot hjulet. Hvis det er tilfelle, kan du prøve å reparere hjulkapsel eller erstatte den. Du kan kjøpe etter at markedet hjulkapslene ganske billig.
3

ut om hjulet er å treffe noe som en løs bit av støping eller hvis stål slitebanen kommer ut av dekket på grunn av slitasje.
4

Sjekk bremseskoene eller kalipere. En løs sko eller kalipperen kan forårsake et hjul å skrangle. Hvis du ikke kan stramme dem opp, bytt begge sider.
5

Jack opp bilen og sette den på støtter. Snurr hjulet og lytte til resultatene. Hvis du hører en skrapende når du dreier på rattet, kan du ha et dårlig hjullager. Hvis du ikke vet hvordan du bytter hjullager, ta med bilen til en automotive tekniker.
6

Forstå at hvis du ikke finner feilen etter disse kontrollene på alle hjul, er det på tide å ta bilen til en profesjonell auto tekniker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/70927.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair