Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan bryte en rattstamme

Breaking rattstammen er en nyttig løsning for noen som har mistet nøklene sine eller har hatt sitt ratt lås. Denne prosessen vil tillate en person å starte bilen med bare en skrutrekker. Bryte en rattstamme skal kun utføres når det ikke finnes andre alternativer for å starte en bil. Nyere biler kan lide mer skade på kolonnen enn eldre kjøretøy forblir imidlertid evnen til å starte motoren i hovedsak den samme. Du trenger
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

presse en skrutrekker inn mellom plastdekselet på rattstammen og rattet. Bruk kraft fra hånden eller en breaker bar å presse dekselet av kolonnen. Plastdekselet kan brekke, så vær oppmerksom på erstatning kan være nødvendig.
2

Fjern skruen som holder en runde plastbiten like bak rattet med en skrutrekker. Dette ligger til venstre for rattstammen. Beholde den lille plastbiten som dette vil hjelpe deg å starte bilen.
3

Lirk metallplaten fra tenningen. Denne platen er plassert på bunnen av tenningen. Når den fjernes, vil en fjær sprette ut. Denne våren er det sentrale punktet for låsen på tenningen.
4

Test rattet, slik at det ikke lenger er låst. Hjulet skal kunne flyttes fra venstre mot høyre uten å bli stanset av låsemekanismen.
5

Place plastbiten inni åpningen i tenningen. Det er en åpning i plastbiten som vil tillate deg å tvinge skrutrekker inne i tenningen boliger. Skru skrutrekkeren og bilen skal starte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71042.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair