Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Cadillac Deville Serpentine Belt Problemer

Cadillac først begynte å produsere sin skreddersydd Deville modell i 1949, og i 1994, parret sin nyeste generasjons plattform til GM nyeste super-motor, Northstar V8. Denne motoren var et kvantesprang forbi forrige generasjons kraftverk, inkludert en vert eller forbedringer som en trimmet inntak, avansert metallurgi og en serpentin belte system. The Serpentine beltet systemet har vist seg gang på gang sin effektivitet og pålitelighet, og er nå standard på nesten alle nye biler. Serpentine Systems

tradisjonelle V-Belt systemer bruker en serie tynne gummi belter omtrent like tykk som de er brede. Disse båndene vikle rundt utsiden av veivakselen aksessoriske drivhjul, og er utsatt for strekk og å løsne med alder og sentrifugalkraft. En serpentin belte system benytter et tynt, bredt belte, som er ribbet i lengderetningen på en side og er glatt på den andre. Dette beltet snor seg gjennom trinser, kjører noen med den riflete side, og noen med den glatte. En fjærbelastet strammer skivene holder beltet stramt.
Serpentine Belt Ulemper
p Hvis Serpentine systemet har noen ulemper, er det at skivene drevet av den glatte siden av beltet er utsatt for å gli løs når den er våt. Siden disse flat-side trinser (inkludert strammeren) ikke bruker en mekanisk sentrering system, langsgående og lateral glidning er vanlig.
Vann spruting

Siden Deville var en helt ny bil med en helt ny motor, kommer det ikke som noen overraskelse at det har noen bugs. En av disse uforutsette glitches lå i motorens vann skjold, som verken er lang nok eller bred nok til å fullt ut beskytte beltet fra eksponering. Mange serpentin-belt biler fra dette området har et lignende problem.
Strammer Svekkelse

belte systemet strammer er et kjent svakt punkt i eldre GM motorer, siden den lange sikt effekten av konstant varme sykling på strammeren våren var ukjent på det tidspunktet. Det ble antatt da motoren ble utformet at våren ville se svært lite varme sykling, men i virkeligheten er det ganske mye pendling oppstått i løpet av normal drift. Den eneste måten å løse en svak strammer våren på Northstar motorene er å erstatte hele strammeren, som er heldigvis ganske billig.
Belt Symptomer

motsetning V-Belt systemer , en slipping Serpentine beltet kan ikke tyster i det hele tatt når løs. Symptomer inkluderer overoppheting i fart, tung styring, lav spenning til frontlykter og tilbehør stasjoner og muligens svak air condition. Utskifting av motorens belte vil bidra til å løse disse problemene, men en ny strammer kan være nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71411.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair