Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Slik fjerner du Nakkestøtte i en 2004 Ford Mustang

Nakkestøttene på en 2004 Ford Mustang er tittelen frem til å holde whiplash til et minimum. Men mange finner dette ubehagelig, og ønsker å erstatte dem. Nakkestøttene på er litt vanskelig å fjerne, men når du lærer den teknikken du vil være klar. Du trenger
Wire kleshenger
En venn til å hjelpe
Vis flere instruksjoner
en

ta toppen ned hvis 2004 Ford Mustang er en cabriolet. Dette vil være enklere for deg og din venn for å fjerne nakkestøttene ved å bruke mer innflytelse og være i stand til å stå opp inne i bilen for å dytte og dra. Samlet sett vil det gi deg mer plass til å arbeide i, og lar deg flytte rundt lettere.
2

Gre den metalltråd kleshenger. Du må vri halsen av kleshenger ved å gripe den øverste loop. Dette vil untwist halsen del av hengeren. Da vil du trenger å rette ut svingene i hengeren ved å trekke dem i motsatt retning til de er så rett som mulig.
3

Trekk hodestøtten opp til det høyeste hakk. Det bør gå opp ca 4:56 hakk og deretter stoppe deg fra å dra den helt av. For å fjerne hodestøtten fra 2004 Ford Mustang, må du bruke ledningen kleshenger for å presse ned i hullet i setet. Pass på at wiren forblir på forsiden av hullet.
4

Hold fiske ledningen ned i hullet til du merker motstand. Denne motstanden er sete låsetappen som ikke er slik at hodestøtten å gå av. Har noen ta tak i nakkestøtten i baksetet. Skyv ledningen henger i setet låsetappen og har den andre personen først skyve hodestøtten ned, og trekk hodestøtten opp. Nakkestøtten skal lett gli av.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71304.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair