Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan endre en Chevrolet Tahoe spylervæskebeholderen

Chevrolet Tahoe frontruten vaskemaskin reservoaret er dual-kammer og leverer spylervæske til foran og bak frontruter. Selv om forskjellige motorer er tilgjengelige i Tahoe og Yukon, prosedyren for å fjerne og erstatte reservoaret er lik. Sørg for å inspisere slanger og slangekoblinger før du setter i reservoaret for å sikre at de er ikke problemet. Du trenger:
Hevert
Empty jug
8-mm-boksen fastnøkkel
3/8-inch-drive skralle
3/8-inch-drive 10-tommers forlengelse
3/8-inch-drive socket satt
Flathead skrutrekker
New (eller brukt) direkte-fit frontruten vaskemaskin reservoaret
Vis flere instruksjoner
en

Bruk en hevert og en tom jug å suge ut noen frontruten vaskemaskin væske fra reservoaret og til å lagre væsken før beholderen har blitt erstattet.
2

Bruk en 8-mm-boksen fastnøkkel for å fjerne batteripolene fra batteriet. Fjern den positive (røde kablet) terminal først, deretter den negative (svart).
3

Finn og fjern holder batteriet ned mutteren fra festebolten med en skralle, forlengelse og en 13-mm-kontakten. Fjern hold-ned enheten og deretter batteriet.
4

Finn og fjern batteriet skuffen boltene med skralle, forlengelse og en stikkontakt. Ta ut batteriet skuffen.
5

Finn og fjern den øvre frontruten reservoaret bolten med skralle og en stikkontakt.
6

Flytt til fender godt dekker bunnen av reservoaret og bruk en skrutrekker til å lirke ut nok hjul-vel beholde plugger for å få tilgang til bunnen av reservoaret gjennom rattet-brønnen. Fire eller fem plugger burde holde. Du trenger ikke å fjerne hele wheel-vel montering.
7

Finn og fjern den nedre frontruten vaskemaskin reservoaret bolten med skralle og en stikkontakt.
8

Trekk kabelbunten tilkoblinger av den bakre pumpe (lokalisert på baksiden av reservoaret) og pumpen foran (på fronten av reservoaret). Om nødvendig, bruk skrutrekker til å velte låseklipsene på pluggene fra ledningen for ledningsnettet.
9

Finn og fjern væskenivået sensor fra reservoaret.
10

Finn og fjern de fremre og bakre slangekoplingene fra bunnen av reservoaret nær hver pumpe. Disse bare trekke av, men gjør det forsiktig. Tvinn dem først for å velte dem og trekk dem av.
11

Fjern reservoaret fra åpningen av hjulet-brønnen. Fjern koblet foran og bak pumper og deretter installere pumpene på den nye reservoaret.
12

Sett det nye reservoaret på plass fra hjulet-brønnen og deretter montere ved å reversere prosedyren. Fyll og teste reservoaret etter utskiftning av batteriet for å sikre at det fungerer som det skal og ikke lekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71185.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair