Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Slik Spot en bilens Air Pump Sjekk Valve

Bilens luftpumpe tilbakeslagsventil sørger for at eksosen føres mot eksosrør slik at de ikke sikkerhetskopiere inn i motoren systemet og ødelegge bilen din. Finne luftpumpen tilbakeslagsventil er en enkel prosess. Instruksjoner
en

Place bilen på en hydraulisk heis og heve det høyt nok til å komme under motoren. Hvis du ikke har denne muligheten, jack opp foran bilen din, eller trekke den fram igjen på et sett med ramper. Det viktige er at du får god plass til å se under bilen din.
2

Åpne panseret og montere en lommelykt for å få en god kikk på luftpumpe tilbakeslagsventil.

3

krype under bilen. Se på venstre side av motoren, hvis du står overfor frontruten, for topplokk og eksosmanifold porter. Dette vil være på den nedre del av motoren. Dette vil ha tre store rør som fører ut av det og drar i ulike retninger.
4

Finn avlederventil og air injeksjon reaktoren rør, som vil være de to mest bakre rør som fører fra topplokk og eksos manifold.
5

Følg disse to rør til du ser en liten metallgjenstand at rørene slår igjennom og fortsette videre bak. Dette er luftpumpe tilbakeslagsventil. Disse er sølv når de er nye. Men bilens motor trolig vil forlate det ser svart en brun. Kontrollere statusen for ventilen og skift den om nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/70997.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair