Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Problemer med Honda Odyssey

The Honda Odyssey gjorde sin debut i 1995, bygget på Accord-plattformen. For sin andre generasjon, derimot, ble det bygget på en helt ny plattform. Siden den gang har Odyssey blitt en av de mest populære minivans tilgjengelig. Det er nå inne i sin tredje generasjon. Første generasjon Problemer

Første generasjon Honda Odysseys (1995-1998) har relativt mindre problemer. I noen biler kan sigarettenneren eller koppholdere komme løs, og hanskerommet dører kan løsne, noe som krever en erstatning av låssammenstillingen. Sjekk også setebelter, som de pleier å trekke sakte eller ikke trekke i det hele tatt. De kan betjenes under Honda Lifetime Seat Belt begrensede garantien. Andre problemer inkluderer motorstøy, som kan festes med utskifting av vakuum-booster tilbakeslagsventil. Oljelekkasjer kan bli løst ved å sjekke front balanse akselen oljepluggen.
Major andre generasjon Problemer

oppføringer i den andre generasjonen av Odysseys (1999-2004) har en tendens til å har problemer med svikt i eksosgassen resirkulering (EGR) ventil passasjer og EGR ventil, fordamping beholderen vent magnetventil og katalysatoren. Noen av disse feil kan føre til at "Check Engine" lys til å lyse. Bilprodusenten Honda har utvidet garantien på EGR systemet problemer til 8 år eller 80.000 miles.

Et annet vanlig problem med andregenerasjons Odysseys er automatgir svikt. Honda har også utvidet garantien på denne delen av kjøretøyet til 7 år eller 100.000 miles.
Andre andre generasjon Problemer

andre problemer med andregenerasjons Odysseys omfatte unnlatelse av å låse venstre skyvedører. Dette kan fikses med en erstatning drivstoff-dørs klippet. Skyvedør alarmer kan også gå av mens ridende på ujevne veier. Dette betyr vanligvis krysset bryteren i B-stolpen må være jordet. Motoren kan også bli tent, men dette kan løses med revidert PCV slange og en manifold endestykke. Noe motorstøy, en annen klage, kan fikses ved å erstatte Serpentine beltestrammeren.
Tredje generasjon Problemer

De fleste tredje generasjons problemer kommer fra 2005 årsmodell. De omfatter støyende foran bremser (kan fikses med omformuleres friksjon compound), frysing dørhåndtak i kaldt vær (krever utgivelsen kabel og en elektrisk kontakt erstatning), speedometer, turteller og /eller temperaturmåleren feil (omkobling på sikringen panelet inne i bilen nødvendig) og dimming frontlykter (kan fikses med utskifting av sikringsboksen i motorrommet).
Best Honda Odysseys

Enhver Honda Odyssey ville være et godt valg på grunn av sin sterke historie av pålitelighet. Men alltid trekke ut en Carfax rapporten til å kontrollere historien til alle kjøretøy du ønsker å kjøpe. Også, hvis du bare vil ha en nyere bil med flere funksjoner, vil den andre og tredje generasjon Honda Odysseys være veien å gå.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71416.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair