Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan bytte batteri i en Honda Accord

Hvis en Honda Accord batteriet dør, gjør sikkerhetskoden radioen og CD-spilleren ubrukelig. En enhet som kalles en "minne-saver" kan plugges inn i sigarettenneren under utskifting av batteriet, eller eieren kan omprogrammere koden inn i radioen når batteriet er blitt skiftet. Dette er, selvfølgelig, forutsatt at de har koden (se lenke i Resources). Du trenger
Metric skiftenøkkel sett
Memory-saver eller radio /navigasjon kode
Batteri terminal protector spray
Batteri terminal renere
Vis flere instruksjoner
1

Fjern sigarettenneren og koble minnet-saver i (hvis du bruker en - ellers, hoppe over dette trinnet)
2

Kontroller batteriet og kabler før du fjerner batteriet. terminaler. Finn de negative og positive kabler merket med "+ /-" emblemer på batterihuset. Ikke bland forbindelsen opp når du installerer batteriet eller du kan opprette alvorlig skade på batteriet og motoren datamaskin.
3

Løsne mutteren fra minuspolen klemme med en hånd skiftenøkkel. Ikke fjern mutteren. Løsne nok til å tillate deg å vrikke klemmen fri fra batteriet innlegget. Gjenta denne prosedyren for den positive batteripolen klemme. Isolere hver klemme slik at de ikke kommer i kontakt med batteripolene. Fjern alltid batteriet kabler i dette for å hindre en kortslutning i det elektriske systemet på Accord.
4

Fjern en holder batteriet på plass låsemutteren og løsne den andre med en hånd skiftenøkkel. Løsne den andre nok til at du kan svinge hold-ned ut av veien. Ta ut batteriet.
5

inn det nye batteriet på batterikassen i motorrommet. Være sikker på at de negative og positive batteriet innlegg på linje med sine respektive kabler.
6

Bruk batteriet terminal renere å fjerne oksidering eller korrosjon stede.
7

Installer den positive batteri terminal klemmen til den positive batteriet innlegget først. Stram klemmen låsemutter med hånden skiftenøkkel. Installer minuspolen klemmen til batteriets negative sist og stram terminal klemme låsemutter.
8

Flytt holder batteriet ned og erstatte en låsemutter og stram løsnet mutteren.

9

Spray på batteripolene innlegg og klemmer med batteri terminal protector spray.
10

Fjern minnet-saver fra sigarettenneren (hvis aktuelt). Ellers starter Accord å sikre at det fungerer som det skal. Trykk på "on" knappen på radioen og vente til ordet "Code" vises på displayet. Manuelt taste inn koden ved hjelp av forhåndsinnstilte knapper nummererte 05:59. Et hørbart "pip" vil kunngjøre den vellykkede radio koden henting.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71189.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair