Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan rapportere en Pothole i Atlanta

Downtown Atlanta veier lide samme skjebne som deres søster veiene langs østkysten : På vinteren er omme , de er Pöck merket med en virtuell minefelt av jettegryter . Bane av bilist og velsignelse av auto - shop-eiere , jettegryter vraket ødeleggelse på biler og deres sjåfører. Ikke bare er de årsaken til utallige fender - Benders , men dukkert alene kan skade dekk , felger , understell , fendere og mer. Hvis du faller inn under en av Atlantas holey farer under kjøring , rapportere sin plassering til byens Pothole Posse og lagre neste person i sin farefulle vei. Instruksjoner
Ring på Pothole Posse
en

Finn en jettegryte . Dessverre er dette den enkleste trinnet , fordi jettegryter som regel finne deg.
2

Merk deg adressen . Gatenavnet er viktig, som er noen kryss gater . Hvis du kan, finne nummeret på bygningen nærmest jettegryte din . Å være så spesifikk som du kan vil sikre at Pothole Posse mål din jettegryte og ikke en annen av kjørebane pockmarks .
3

Gå til nettstedet i Resources og fyll inn din kontaktinformasjon og nøyaktige adressen til den fornærmende jettegryte . Spesifiser sin størrelse ( small, medium eller stor) , opplyse om den er dekket av en metallplate og om trafikkjegler varsle om sin eksistens. Klikk på " Send".

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71018.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair