Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hva gjør Automatic Transmission Slip i en bil?

Automatgir glidning er en svært problematisk og irriterende problem som kan være forårsaket av en rekke faktorer. Transmission glidning påvirker negativt kjøretøy drift og kan føre til overføring svikt dersom ikke riktig adressert. Det som følger er en kort liste over de vanligste årsakene til automatgir glidning. Lav Transmission Fluid Levels

En lav automatgir væske nivå reduserer det hydrauliske trykket belastning i løpet av en automatisk girkasse, en tilstand som kan føre til overføring utstyr glidning og dysfunksjonelle overføring drift.

Slitte Transmission Bands

Automatgir band, som er gummierte band knytte sammen girene innenfor en automatisk girkasse, er avgjørende for overføring girskifte og drift. Slitt eller ødelagt girkasse band kan forstyrre automatgir utstyr funksjon og la tannhjul til å skli ut av plass.
Worn Transmission Gears

For riktig automatgir funksjon, de gir settene som utgjør den viktigste funksjonelle sentrum av den automatiske girkassen må jobbe skikkelig. Slitte eller frynset overføring tannhjul ikke koble sammen riktig, og kan skli ut sted.
Feil Momentomformer

En automatisk overføring torque converter, som er en kraftig hydraulisk pumpe ansvarlig for trykksetting automatgir væske kan føre til en overføring til å skli hvis den mister sin evne til å generere nok kraft til å skikkelig presse girolje.
Transmission Vakuumslange Lekkasjer

Vacuum trykk, leveres direkte fra bilens motor som går, spiller en stor rolle i automatgir funksjon. Vakuum trykk bidrar til å holde automatgir væske beveger seg og under innstilt trykk retningslinjer, eventuelle avbrudd av vakuum trykket til et automatgir kan forårsake en rekke problemer med overføringen, herunder overføring utstyr glidning
<. br> .from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71098.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair