Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan male et kjøretøy i garasjen for mindre $ $ $

En ny lakk på bilen din kan gjøre det se ut som ny, og øke dens bruktverdi vesentlig. Mens profesjonelle body shop lakk ser bra ut, setter pris dette alternativet utilgjengelig for mange mennesker. Male en bil selv med pensler og ruller er et rimeligere alternativ, men du kan tro at resultatene vil være mindre enn ideell. En pensel og rull maling jobb kan levere det utseendet du ønsker for din bil, til en pris som du har råd, hvis du gjør jobben riktig. Du trenger
2 liter syntetisk emalje maling
4-tommers skum trim roller deksler og roller
Maskeringstape
Skum pensler i ulike størrelser
Mineral ånder
Flere ark 320 - og 600-sandpapir egnet til våtsliping
Spray flaske
Orbital poleringsmaskin
Lett poleringsmiddel
Vis flere instruksjoner
en

Forbered overflaten for male nøye. Vask bilen med en smørefri bilvask såpe. Reparere eventuelle rustflekker i bilen, og fikse eventuelle bulker. Sand alle maling chips som starter med 320-sandpapir, flytting til gradvis finere papir for å jevne ut kantene og eliminere riper, slik at de ikke vil vise i siste strøk. Fjern eventuelle trim som du ikke ønsker å få maling på, for eksempel gitter og frontlykter, samt eventuelle andre utvendige lys.
2

Sand hele utsiden av bilen ved hjelp av en vått-sand prosess . Bruk en sprayflaske for å fukte overflaten av kjøretøyet og sandpapir og sand overflaten ved hjelp av lineære bevegelser. Bruk en 600-sandpapir for de fleste av flatene, men bytte til 400 grit hvis du kjører inn i flere problemområder som krever mer arbeid. Målet ditt er å glatte lakken, fjerne skinne slik at malingen har en bedre overflate til å overholde. Vask og tørk bilen grundig når du er ferdig. Dekke eventuelle gjenværende trim med maskeringstape for å beskytte den mot maling.
3

Bland malingen med white spirit ved hjelp av en 50-50 ratio, eller halv maling og en halv mineral brennevin. Rør bland godt, og holde den rørt gjennom hele prosessen. Det bør være konsistensen av melk når de blandes fullstendig. Fyll en maling brett med mix, og mette maling valse helt. Begynn på taket, og rulle på maling ved hjelp av lys valsetrykksensoren. Arbeid slik at du alltid male mot en våt kant, spesielt på store flater som tak eller hette. Bruk en mettet skum pensel i mindre områder. Dekke hele bilen med ett strøk. Se for løper eller andre feil i områder som du bare malt, og korrigere dem ved lett børsting eller rulle området.
4

Paint på totalt to eller tre strøk, og la malingen tørke helt . Våt sand malte flater med 600-sandpapir. Sand eventuelle feil i malingen, samt høye flekker og rull eller pensel merker. Vask bilen og la det tørke. Påfør minst ett strøk maling. Påfør et andre eller tredje strøk hvis du ikke føler at bilen er dekket tilstrekkelig. Gjenta våtsliping prosessen når malingen er tørr.
5

Poler ny maling ved hjelp av en tilfeldig orbital poleringsmaskin og en lett poleringsmiddel. Bruk lett trykk med polering panseret, og endre det ofte, tar seg ikke å få skitt på overflaten. Vask og tørk bil grundig når poleringen er fullført. Beskytte den med en høy kvalitet automotive voks etter å gi malingen noen dager for å kurere helt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71221.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair