Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Slik installerer en nedre radiatorslange Heater

Oppvarming av kjølevæske i en motorblokk kan bidra til å få bilen i gang i kaldt vær. Varmeapparatet er koblet til standard husholdning elektrisk kraft gjennom en strømledning som er koblet til varmeapparatet. Varmeapparatet varmer kjølevannet som skaper en konvektiv flyt. Denne strømning distribuerer den oppvarmede kjølevann gjennom motorblokken. La bilen kjøle seg ned helt før du forsøker å åpne kjølesystemet. Du trenger
Drensvannsoppsamler
mekaniker skiftenøkkel sett eller socket set
Phillips skrutrekker
flat skrutrekker
Heavy duty verktøy kniv
Målebånd eller linjal
Wire pensel
Elektrisk tape eller wire tie
Vis flere instruksjoner
en

fjern radiatorlokket og så sette den til side.
2

Plasser dreneringspannen på bakken under radiatoren bunnpluggen. Åpne radiator bunnpluggen med en passende mekaniker verktøyet. La kjølevæsken fullt renne. Lukk tappepluggen og skru av lokket på kjelen.
3

Kontroller slangen for å være sikker på at det er i operativ stand. Skift ut slangen om den ikke er i operativ stand.
4

Mål avstanden gitt i instruks for skjæring nedre radiatorslange. Kapp slangen med den tunge verktøyet kniv på stedene angitt i bruksanvisningen.
5

Sett inn den nye ovnen. Skyv hvert avskårne enden av slangen på en slange flens på varmeapparatet. Følg produsentens instruksjoner for installasjon av varmeapparatet i riktig flyt retning. Installer slangeklemmer og stram klemmene på flensene.
6

Route varmeren strømledning til fronten av kjøretøyet holde kabelen borte fra bevegelige motordeler og komponenter som får varmt. Bruk wire bånd eller elektrisk tape til å feste ledningen langs banen. Brette enden av strømledningen i fronten på bilen slik at den er tilgjengelig når varmeren må plugget i.
7

Fyll radiatoren med kjølevæske samlet i avløpet pannen. Sett tilbake radiatorlokket når kjølesystemet er full.
8

Sjekk kjølemiddelsjekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71312.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair