Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Lekk Fuel Injector Symptomer

En bilens drivstoff injeksjon system er ansvarlig for å injisere drivstoff (bensin) og inn i motorens sylindere, hvor gassen brennes for å produsere motorkraft. En lekk drivstoff injektor, som er en vanlig innsprøytningssystem problem, kan betydelig kompromisser motorytelse og produsere en rekke symptomer. Synlig drivstofflekkasje

Ofte en lekk drivstoff injektor lekkasjer nok drivstoff til å produsere en dam av drivstoff i nærheten av dieseltanken injeksjonsdyse bolig eller på inntak manifold, kan begge bli lett oppdaget.

Rough tomgangskjøring

En drivstoff injektor lekkasje kan forstyrre den normale flyten av drivstoff til bilens motor sylindere, noe som kan føre til uriktig eller ufullstendig motor forbrenning. Når dette skjer, kan en grov eller ujevn tomgangskjøring bli resultatet.
Engine Hesitation

Engine nøle ofte oppstår som et resultat av unormal motor forbrenning. En lekk drivstoff injektor kan forårsake en motor til å nøle hvis injektoren reduserer motorens drivstoff nok til å hindre normal motor forbrenning.
Redusert gass kjørelengde

En lekk drivstoff injektor avfall gass ​​og kan i betydelig grad redusere bilens gass kjørelengde dersom lekkasjen er ille nok. Alvorlige drivstoff injektor lekkasjer tillate store mengder drivstoff til å være bortkastet heller enn å nå motoren der brenselet er kombinert med luft og brent.
Engine Brann
p Hvis en lekk drivstoff injektor fører til en overdreven mengde drivstoff lekker ut til de varme overflatene på motoren inntak manifold eller motorblokk, kan drivstoffet antennes og forårsake en motor brann.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71293.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair