Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Instruksjoner om Skifte Dynamo Belter

Før du prøver å erstatte en dynamo beltet, sørg for å ha ruting diagram og riktig erstatning beltet. Det finnes et par forskjellige typer dynamo belter som brukes i dagens motorer, og hver sysselsetter spesifikke erstatning prosedyrer. Siden det er så mange biler som bruker forskjellige typer motorer, vil en reparasjon manual for din bil være svært nyttig. V-Belt og manuell strammer

Uansett hva slags dynamo beltet er på bilen din, bør du først vite at alle remmer er drevet av motoren sveiv.

de eldre stil V-belte systemer inneholdt tre eller fire belter --- noen ganger flere --- som ville koble seg til hverandre i par, og deretter til en bestemt rillet posisjon på kranken. Trinsene måtte kjøre forskjøvet fra hverandre for å gi rom for hverandre.

Mange dynamo V-belte applikasjoner inneholdt en manuell strammer, vanligvis en justering bolt som du ville løsne for å avlaste spenningen på beltet. Manuell beltestrammere også vanligvis ansette en kabelføringstrinsen langs dynamo beltet som må løsnes for å vingle remmen av løsnet skivene når nok spenning er lettet fra justeringsskruen. Når du kan få den gamle beltet av, må du huske å sammenligne det med lengden på den nye, og deretter erstatte det ved å reversere prosedyren. Den repair manual vil fortelle deg den riktige spenningen til å tilpasse seg det nye beltet.
Bevegelig Dynamo

Beslag dynamo kan har en V-belte eller en Serpentine beltet. Uavhengig av hvilken beltet anvendes langs trinse av dynamoen, er fjerning og utskiftning av beltet den samme. Du må løsne en eller flere dynamo til motor bolter (eller noen ganger en dynamo-brakett til motor-tilkobling brukes), og løsne deretter justere bolt på pivot braketten. Dette vil tillate deg å vippe opp dynamoen i én retning, og ved å gjøre det, slippe spenningen på beltet og la fjerning og utskifting.
The Serpentine Belt og den automatiske Tensioner

Serpentine belter ble mye mer populær på midten til slutten av 1980. Denne single-belt system slanger rundt hver trinse i motoren, sysselsetter en debut justering. Når et kjøretøy har en enkelt serpentin belte system, er automatisk reimstrammer stede. Dette strammer bruker en coil-våren enheten automatisk skal søke riktig stramming på beltet. Det vil dreie noe i én retning --- vanligvis ved hjelp av et spesialverktøy eller skiftenøkkel --- og la deg gli beltet av dynamoen skivene eller den mest tilgjengelige skivene. Når beltet er av en trinse, forsiktig la strammer å lene seg tilbake i sin opprinnelige posisjon, og deretter fjerne beltet fra alle de andre trinser.

Vær advart at ikke alle Serpentine belter og automatisk beltestrammere er lett tilgang til. En reparasjon håndboken vil gi deg den kunnskapen du trenger for å utføre jobben riktig. I noen programmer, andre komponenter --- som et dekk og hjul-vel splash skjold --- må fjernes for å få tilgang til strammeren og dynamo. Noen biler som benytter Serpentine belter krever en motor mount frakobling for å fjerne og erstatte beltet. Selv om sjeldne, er det best å være forberedt før du prøver.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71322.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair