Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan fikse en Air Conditioner

Uten aircondition i bilen om sommeren kan være lang og elendig. Så sørg for at du air condition er i orden før heat wave. Du trenger
Tool kit
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller kompressoren. Det er et stort objekt med en trinse og viftereim, to gummi slanger og ventiler på toppen.
2

Sjekk kondensatoren. En slange forbinder toppen av denne til baksiden av kompressoren. Det er en sjanse en slange i denne delen har forverret seg og må skiftes.
3

Sjekk mottakeren-tørketrommel. Dette er i nærheten av kondensatoren. Finner det ved å følge den slange som er i bunnen av kondensatoren. Med air condition på skal du se klar væske inne synet glass. Hvis det er melkeaktig, skummet eller sprudlende bør du ta bilen til en kvalifisert person.
4

Kontroller ekspansjonsventil. Dette finner du ved å følge utløpet fra mottakeren-tørketrommel. Noen ganger kan det være bak et panel.
5

Kontroller Freon nivåer. Hvis nivåene eller press er lav, erstatte Freon.
6

Kontroller at kjøleviften motor nær kondensatoren er på eller at viften blad er å snu og rask på eldre modeller. Hvis ikke motoren eller fan blad må byttes ut.
7 p Hvis du bilen kjører varmt eller overoppheting klimaanlegg ikke vil kjøre også. Slå bilen av og la det sitte en stund å kjøle seg ned.
8

Sørg både elektriske kjølevifter for air condition kondensatoren og radiatoren fungerer som de skal. Hvis ikke så erstatte dem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/70984.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair