Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan endre en frontlys på en Ford Taurus

Taurus har vært et kjent innslag i Ford Motor Company siden 1986. Denne mellomstore sedan har opplevd fire generasjoner før den stoppet produksjonen i oktober 2006. Gjeninnføring av Taurus kom i 2008 som en full-size modell. Frontlyktene har gått gjennom mange designendringer og endringer også. Se alltid i brukermanualen før du forsøker å erstatte frontlykter. Du trenger
Ratchet og socket sett
Flathead skrutrekker Vis
Needle-nese tang
Replacement pære
Mer Instruksjoner
en

Åpne hette og finn frontlys forsamlingen som må ha pære erstattet.
2

Inspiser toppen av frontlys forsamlingen mot motorrommet. Forskjellige år kan ha ulike støttemurer enheter. Noen kan ha en holdeskrue og to låsepinnene, og noen eldre versjoner kan ha tre festeskruene.
3

Løsne skruene med en skralle og en stikkontakt. Løsne pins, eventuelt ved å løfte dem ut av posisjon med en skrutrekker eller nål-nese tang.
4

Wiggle frontlys forsamlingen frem til å velte den fra Taurus. Hvil montering på benet eller nøye på støtfangeren, men vær forsiktig så du ikke riper opp lakken.
5

Reach bak frontlys forsamlingen og koble ledningsnettet koblet til frontlys kontakten.

6

Vri frontlys låseringen mot klokken en kvart omdreining til den løsner fra frontlys forsamlingen. Fjern det gamle frontlys og kast.
7

Installer den nye frontlys uten å berøre glass pære. Hold den opp fra sokkelen eller bruk hansker, fordi oljen på menneskelig hud vil i stor grad redusere levetiden på pære eller kompromittere det helt. Reversere prosedyren for å installere. Det ville være lurt å sjekke frontlys for forsvarlig drift når selen er plugget tilbake inn i det og før frontlys forsamlingen installeres på nytt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71194.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair