Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan rense en Mass Air Flow Sensor i en Ford Contour

The luftmassemåler i en Ford Contour er festet til luftfilteret bolig på høyre side i motorrommet. Fra tid til annen, forurensninger fra miljøet vil belegge sensoren varme ledninger med en klebrig overflate. Dette isolerer sensoren og fører til unøyaktige signaler til kjørecomputer. Rengjøring man er med på noe drivstoffsystemet. Du trenger:
Torx hode skrutrekkere
Tenger
Luftinntak renere
Vis mer Instruksjoner
Rengjøring
en

Fjern sensoren ved å trekke sensorens elektriske kontakten og de to torx hode festene. Fabrikken gjelder noen ganger en epoxy filler til en av festene. For å fjerne denne låsen, vri den forsiktig ut med en tang. Fjern sensoren fra huset. Redd o-ringen.
2

Rengjør sensoren ved å spraye rikelig med luftinntak renere på og inne i sensoren. La ligge i noen sekunder, spray igjen for å sprenge vekk den klebrige rester som samler seg på sensoren hot wire. Spesielt tøffe innskudd kan være forsiktig børstet med en bomullspinne. Vær forsiktig her --- hvis sensoren varm ledningen er ødelagt, må sensoren byttes ut.
3

Sett sensoren i motsatt rekkefølge, og pass på at o-ringen sitter på plass . Skruen med epoxy belegg kan snugged opp med tang, og den elektriske kontakten kan settes inn i sensoren.

Første omgang vil motoren gå ujevnt og deretter glatte ut som den gjenværende renere fordamper av.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71306.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair