Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Om Bil bulker

Bil bulker er en skjemmende flekk på utsiden av et kjøretøy. Bulker og dings er vanligvis et mindre problem og ikke trenger umiddelbar oppmerksomhet. Mens de fleste bileiere vanligvis fikse mindre bulker å holde sine kjøretøy ser sitt beste, det er tider når bulker kan utløse betydelige strukturelle problemer og bør korrigeres. Identifikasjon

En bil bulk er noen hakk eller depresjon i metall utsiden av kjøretøyet. De kan være en hvilken som helst form og størrelse avhengig av type objekt som forårsaket dem. De kan også forårsake skader på kjøretøyets ramme. Bil bulker kan også være riper som, for eksempel, kan være forårsaket av når kjøretøyet blir truffet av en åpning av døren annet kjøretøy. Riper vanligvis føre til liten eller ingen skade av strukturen av bilens eksteriør og skade malingen bare
Betydning

fleste bil bulker og dings er relativt små problemer, og ikke noe som krever umiddelbar oppmerksomhet. De fleste bileiere vil ha små bulker fast for estetiske grunner og fordi de ønsker å holde sine kjøretøy ser så ny som mulig. De fleste bulker har ingen innvirkning på bilens ytelse eller kjøring evne og korrigeres bare fordi de er skjemmende. Større bulker eller de som resulterer i underliggende skader på bilens ramme er alvorlige fordi de kan påvirke den strukturelle integriteten av kjøretøyet og bør umiddelbart korrigert.
Forebygging /løsning

Store bulker skal være løst av en garasje som spesialiserer seg på kroppen reparere. En auto kroppen kan vurdere bulk samt noe underliggende strukturelle eller ramme skader og finne den beste måten å reparere bulke. Bil bulker er vanligvis korrigeres ved å hamre bulk ut av metallet, sliping, bufring og maling. Reparasjoner på ramme er deretter gjort etter behov. Mindre bulker kan noen ganger bli reparert ved kjøretøyets eier ved å bore et hull i midten av hullet og ved hjelp av en bulk fjerning krok til å trekke bulke ute. Utbedringsfarge kan deretter brukes. Hjemme reparasjoner bør bare forsøkes når det er ingen ramme skade.
Effekter

Når en bil bulk er løst er det ingen effekt på bilen. Den største effekten kan være en liten forskjell i utseende fra resten av bilen, men auto body butikker kan vanligvis gjøre en god jobb i bufring bulk og male det samme nyanse som bilens farge. At-hjem reparasjoner vanligvis kan legge igjen en merkbar effekt, men liten defekt i utseende er kanskje ikke nok til å rettferdiggjøre en kostbar reparasjon regningen. Forutsatt at det er ingen ramme skade eller skaden er reparert av en auto body spesialister, vil en bil bulk har ingen varig effekt på sikkerhet eller drift av kjøretøyet.
Warning

Enhver bulk nær kupeen av et kjøretøy eller i nærheten av gasstanken bør umiddelbart sett på av en auto body spesialist for å sikre at det ikke strukturelle stress eller skade. Disse områdene er av særlig bekymring fordi de er følsomme områder i tilfelle av en bil krasjer, og mindre skader eller stress forårsaket av en bulk kan resultere i store strukturelle feil i tilfelle en kollisjon.
Hensyn
p Hvis du tenker om å fikse en bulk selv, er det flere produkter på markedet som hevder de kan trekke bulker ut av et kjøretøy. Disse enhetene har varierende resultater, og når de brukes kan plassere ekstra stress på metallet rundt bulk, som fører til flere problemer. Hvis du prøver å fikse en bulk med en av disse enhetene, er det viktig å se etter ramme og kropp skader før og etter bruk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71030.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair