Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Om Automobile Heiser

Det finnes flere forskjellige typer bil heiser. Heisen du velger avhenger av hva du skal bruke det til - et hjem garasje, en butikk eller en butikk som fungerer på store lastebiler. Heiser bruke hydraulikk til å løfte en bil. Enkelte heiser kan benyttes til å lagre enten kjøretøyer i en butikk natten eller for langtidslagring. Funksjon

Automobile heiser brukes til å hjelpe en mekaniker komme til nedsiden av et kjøretøy. Mens du kan gjøre mange funksjoner uten heis, gjør heisen det mye lettere å fjerne sendinger, nå motorfester eller fjerne en bunnpanne. Heiser som brukes til å lagre biler er de samme heiser som brukes av en mekaniker.
Typer

De vanligste typene er to-post heiser, fire-post heiser og pit heiser . De to-og fire-post heiser vil ha heis kabler kjører mellom stengene på toppen eller bunnen av heisen, og har fire svingende armer som er plassert på rammen på visse flekker under bilene. Gropen heisen har to ramper. Bilen er kjørt på rampene, og bilen er løftet med dekkene på rampene, i motsetning til å bli løftet av rammen.
Egenskaper

De to-og fire-post heiser gir mekanikeren mer plass til å arbeide under bilen. De er også mulig mekanisk å fjerne dekk fra bilen. En pit lift tillater bare mekaniker til å gå under bilen fra bak eller foran, i motsetning til post heiser, som tillater tilgang fra alle sider av bilen. En pit lift tillater ikke mekanikeren å fjerne dekk fra bilen, så dekkene sitter på ramper.
Størrelse
p Det finnes ulike størrelser av heiser. Gjennomsnittlig løft for en butikk som fungerer på bare biler og lette lastebiler vil holde opp til 10.000 pounds. Heisene for større kjøretøy kan holde opp til 18.000 pounds.
Fordeler

Når du gjør bremser eller noen motorfester, flyttes jobben sammen raskere når mekaniker doesn ' t nødt til å jekke opp den ene siden av bilen i en tid med et gulv jack. Den gjør også mekaniker til å stå under bilen, heller enn å jobbe under ligger flatt på ryggen. Mekanikeren kan se bedre, har mer plass til å arbeide og har mer utvalg av bevegelse hvis han står, i stedet for å ligge på ryggen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71031.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair