Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan å inspisere og reparere en bil Front End Assembly

Alles bilen vil bryte ned på ett eller annet tidspunkt. Noen biler vil vibrere, andre vil gjøre banging lyder. Dette kan indikere et problem med den fremre enden. Det er vanskelig å vite hva som skjer med fronten av bilen. Her er noen forholdsregler for å inspisere og reparere en bil fremre enden. Instruksjoner
en

Plasser bilen trygt på en kran eller støtte den opp med en jekk. Pass på at du fester bilen slik at den ikke ruller bakover eller faller ut av kran eller jekk. Sørg for at bilen er minst en tomme ut av bakken.
2

Sjekk dekkene. Se på slitebanen på dekk. Roter framdekk sakte. Hvis slitebanen er dårlig på innsiden og utsiden deler av dekket, kan kammeret innstilling eller tå innstillingen være hva som forårsaker den fronten problem.
3

Rist dekket forsiktig. Vær veldig forsiktig at du ikke rister den for hardt eller bilen kan falle ut av kontakten. Hvis den har mye av spillet i dekket når du rister den, eller hvis den smeller, så dekk stenger kan være årsaken til front end problem.
4

Merk eventuelle løse slepebåter i suspensjon komponent. Løse slepebåter kan også føre til at kjøretøyet for å gjøre støy fra fremre enden.
5

omtale delene for riktig smøring og installasjon. En dårlig installasjon eller mangel på smøring kan føre til mange problemer med en front end montering på alle kjøretøy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/70972.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair