Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan endre en 1973 Chevy Ignition Switch

På 1973 Chevrolet modeller, tenningslåsen, også kjent som tenningslåsen sylinder, er plassert på høyre side av rattstammen, like bak rattet. Det er små metall tumblers inne i låsen sylinder som er på linje med sporene maskinert inn tenningsnøkkelen. Hvis disse blir altfor slitt, vil bryteren ikke fungere. Fjerne rattet

Koble jordkabelen fra minuspolen. Fjern de to skruene på baksiden av rattet som fester rattet liksvøpet, og løft liksvøpet og horn kontakt forsamlingen ut av veien. På undersiden av rattet, kan du bruke en blyant eller kritt for å markere justering mellom rattet og rattstammen. Du vil ønske å installere hjulet i samme relative posisjon som du fjernet den for å opprettholde styring justering. Løsne rattet låsemutter fra rattstammen. Plasser låsemutteren over endene av gjengene på styreakselen, for å beskytte gjengene. Bruk de tre gjengehullene i rattet for å montere et ratt avtrekker. Ta av rattet.
Fjerne Turn Signal Switch

Når rattet er fjernet, må du begynne med å fjerne rattlås plate. Trykk ned på platen og fjern låseringen som passer rundt rattstammen. Skyv avlyser cam, øvre peiling preload våren og trykkskiven av rattstammen. Fjern skruen som fester blinklyshendelen og fjern spaken fra siden av kolonnen. Trykk inn farer advarsel lysbryter og vri den for å fjerne den fra gjenget skaft. Fjern de tre skruene som fester blinklys bryteren og skyv opp over enden av rattstammen. Du trenger ikke å koble fra ledningsnettet for å få tilgang tenningslåsen.
Fjerne Ignition Switch

Stikk en tynn skrutrekker inn i rattstammen gjennom slot for blinklyshendelen. Sett nøkkelen i tenningslåsen og vri den til "run"-posisjon. Bruk skrutrekkeren til å trykke ned den fjærende sperre ved den nedre ende av låsesylinderen. Deretter trekke tilbake sylinderen fra huset. Låsesylinderen i seg selv kan ikke bli betjent. Det må erstattes med en ny sylinder passer til bilens nøkkelen hvis du ønsker å kunne bruke den samme nøkkelen for alle låsene på bilen.
Installere et nytt Ignition Switch

Sett den nye tenningslåsen, slik at de viktigste merkene på bolig ermet er justert med nøkkelen i tenningen sylinder. Plasser en 0,070-tommers diameter borekronen mellom tenningsnøkkelen rammen og tenningslåsen boliger. Rotert sylinderen mot klokken, og samtidig opprettholde trykket på tasten rammen til drivseksjonen mates med velgeren. Trykk innover på låsesylinderen inntil låseringen engasjerer sylinderen og sikrer den i huset. Fjern borkronen og kontrollere bevegelse av sylinderen. Deretter installere blinklys montering og rattet, og koble bakken kabelen til minuspolen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71283.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair