Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan endre en Fuel Pump Relay

The bensinpumpe relé hjelper bilen starte opp bilen ved å sette trykk på drivstoffsystemet for de første sekundene før oljetrykket nivå tar over. En dårlig bensinpumpe relé betyr at drivstoffsystemet kan ikke bygge nok trykk til å sende gass til motoren, slik at bilen ikke vil starte. Releet må skiftes ut dersom dette skjer. Bensinpumpen relé er vanligvis plassert i bilens lang svart boks med de andre releer og sikringer. Plasseringen kan være forskjellig, men i noen andre biler. Instruksjoner
en

Koble kabelen fra kjøretøyet batteriets minuspol å stenge av strømmen. Koble den positive terminalen er også en god forholdsregel.
2

Åpne panseret og se på innsiden av sikringsboksen i motorrommet. Drivstoffet relé ligger her på de fleste biler. Sjekk undersiden av sikringsboksen lokk for et diagram som viser sikringene /releer i boksen og deres steder. Hvis releet ikke i sikringsskapet, sjekk manualen eller med mekaniker.
3

Fjern bensinpumpen stafetten, som er en kube-formet objekt som forbinder med utstikkerne som en stikkontakten. Koble plug-in (og sikring, hvis nødvendig) til releet å fjerne det. Hvis releet inne i boksen, lirke den forsiktig ut ved hjelp av en vanlig skrutrekker.
4

Bruk den gamle releet som en guide for å få riktig erstatning på en auto supply butikken. En ny stafett kan variere i pris fra $ 12 til $ 45. Noen relé merkevarer kan være mer pålitelig enn andre. Sjekk med en butikk spesialist for den beste stafetten merkevare for ditt kjøretøy.
5

Installer ny stafett på plass i bilen. Koble til plug-in, sikring og eventuelle andre kontakter. Koble batterikablene.
6

Repressurize drivstoffsystemet, som det skal ha trykkløst etter fjerning av stafetten. Kontroller at bensinlokket er sikker, og slå på tenningen i 2 sekunder og slå den av for opp til 10 sekunder. Gjenta minst fem ganger, den anbefalte antallet kan variere, avhengig av kjøretøyet

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71079.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair