Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Instruksjoner om Endre kjørelys på en Trailblazer

Endre frontlysene på biler i disse dager er ikke så lett som det pleide å være. Chevy Trailblazer er intet unntak fra regelen. Siden induksjon av halogen frontlys kapsler, synes det bilprodusentene har funnet en nisje i over-komplisere en tilsynelatende enkel oppgave. Noen vil foreslå at det opprettes en grunn til å ta med bilen til forhandleren for reparasjon. Men å endre en frontlys på en Trailblazer ikke krever en avtale hos forhandleren eller andre verksted. Tålmodighet og utholdenhet vil gjøre det bra. Fjern Grille or Not

Selv Trailblazer og GMC Envoy eiere kan ikke synes å bli enige om hvorvidt det er nødvendig å fjerne fronten designer grille eller ikke å erstatte frontlykter. Hvis du kan få tilgang til lyspæren du erstatter ved å fjerne batteriet på høyre eller luften boksen deksel på venstre - vendt mot fronten av Trailblazer - da du tydeligvis ikke trenger å fjerne risten
.

frontlys forsamlingen beholdes av to tilstøtende flate braketter som glir inn klinke hoder på baksiden av frontlys forsamlingen. Finne festebrakettene kan være en utfordrende for reparasjon-utfordret. Begynn med å fjerne det svarte plastdekselet som går bredden i motorrommet med en skrutrekker. Fjerne dette stykket vil avsløre parentes - en på venstre og høyre side på baksiden av hver frontlys forsamlingen. Trekke brakettene rett opp vil fjerne dem fra de klinket hodene på frontlys forsamlingen og la den komponenten til å gå videre - i hvert fall så langt ledningsnett vil tillate

For å flytte frontlys forsamlingen fremover. , vil gitteret montering mest sannsynlig må fjernes først. Det er åtte klemmene som holder grillen montering på forsiden av Trailblazer, og fire av disse klippene er plassert på venstre og høyre side kantene av hver frontlys forsamlingen.

Enten du trenger å fjerne risten montering eller ikke for å få tilgang til baksiden av frontlys forsamlingen, sysselsetter de resterende fremgangsmåten for å bytte frontlys (e) de samme oppgavene.
Skifte frontlys

lav -hovedlys er plassert på utsiden av hver frontlys sammensetning; de høy-hovedlys er på innsiden. Det er en stor sort gummi beskyttende deksel som lett kan trekkes av fra hver kupé frontlys på baksiden av sammenstillingen. Dette dekselet beskytter frontlyktene fra eksponering for fukt. Når dekselet er trukket bort, krever låseringen til den enkelte frontlys kapsel vri til venstre 1/4 omdreining for å løsne den fra frontlys forsamlingen. Du kan koble fra ledningsnettet først eller vente til du har pakket ut pæren fra forsamlingen.

Når den gamle frontlys kapselen er fjernet og før du installerer ny, må du ikke berøre glasset pære av utskifting pære. Oljer og alkaliske i huden vår kan kompromittere et beskyttende belegg på halogenpærer og lage hot-spots når pæren er aktivert. Dette kan svekke levetiden på pære eller skade den helt.
P Det er lurt å teste funksjonaliteten til lyset før montering frontlys forsamlingen og grille montering. Husk å slå frontlysene tilbake av etter testing for å bevare batteriet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71268.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair