Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan endre ventildekselpakning på en 1996 Nissan Sentra

Mange menn og kvinner takle bilreparasjoner i sine egne garasjer, spesielt for eldre biler. Skifte ventildekselpakning for en 1996 Nissan Sentra er en oppgave noen gjør-det-selv forsøk på egen hånd i stedet for å betale en mekaniker. Disse trinnene er nyttig for de som ønsker å bære hjem mekaniker cap og spare penger på bilreparasjoner. Du trenger:
Stikknøkkel
Stikknøkkel forlengelse
Seal cutter
pakning fjerning sammensatte
Scraper
stålbørste og avfettingsmiddel
RTV silikon sealer
ventildekselpakning
Butikk håndklær
Seal kutter verktøy
Vis flere instruksjoner
en

Klargjør Nissan Sentra for din ventil dekke arbeid ved å koble den negative batterikabelen. Samle dine nødvendige verktøy, inkludert en pipenøkkel med forlengelse, skraper og håndkle, ny ventil dekke pakning, RTV silikon sealer og ren olje. Alle de bil reparasjon elementer er tilgjengelig for kjøp på auto deler butikker som AutoZone. Varehus som Sears og Wal-Mart selger også verktøy.
2

Fjern bunnpannen pluggen og tapp oljen. Deretter fjernes den fremre avgassrøret etterfulgt av midten tverrbjelken montering og sidestøtten parentes. Nå, fjerne bunnpannen boltene med fastnøkkel, og bruke en forlengelse hvis nødvendig.
3

bunnpannen ut fra motorblokken ved hjelp av et segl kutter verktøy. Ikke bruk en skrutrekker eller lirke bar fordi de kan forårsake skade på flens eller aluminium paring flater fører til ventil eller pakning svikt.
4

Rengjør tette områder med en pakning fjerning sammensatte, eller en generell Hensikten avfettingsmiddel, med en skrape eller stålbørste før du installerer den nye ventildekselpakning. Etterlate noen rester forårsaker skade på pakningen og ultimate pakning svikt.
5

Påfør RTV-tetningsmiddel til bakre olje pakningsholder og sette på en kontinuerlig streng med flytende pakning til bunnpannen anleggsflaten. Deretter installere og stram bunnpannen bolter, etterfulgt av hjelpeapparatet parentes, deretter sentrum cross-medlem og til slutt foran eksos røret.
6

Monter og stram til bunnpannen pluggen med en ny pakning . Deretter kobler den negative batterikabelen. La 30 minutter passerer og deretter fylle på bunnpannen med ren olje. Slå på bilen og se etter lekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69022.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair