Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan endre EGR Ventil på 1996 Nissan Maxima

The Maxima røtter hark tilbake til dagene av den 810 Datsun, da den japanske bilprodusenten brukte Maxima navn på topp trim nivå av sitt flaggskip sedan. Maxima offisielt ble sin egen modell i 1985, da den erstattet den aldrende 810 og Datsun fullstendig til Nissan. 1996 Maxima kom standard med en 190-hestekrefter, 3,0-liters motor som brukte en eksos gass resirkulering system å rute noen av eksosgassene tilbake inn i forbrenningskammeret for å redusere utslippene. Over tid kan denne ventilen tette og krever erstatning, som er en ganske enkel jobb. Du trenger
Ratchet
Deep godt socket
Stålbørste
New EGR pakning
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
1

Åpne panseret og la Maxima å sitte inntil motoren er kjølig å ta på. Finn EGR ventilen på sjåføren side, midt i motoren. Trekk gummi vakuum linje fra toppen til EGR ventil, ved hjelp av en svak vridende bevegelse. Løsne koblingsmutteren på enden av eksos-innløpet tube - den hardt metall rør - som fester den til ventilen, ved hjelp av en fastnøkkel
2

Fjern mutrene som fester EGR. ventil til motoren, ved hjelp av en skralle og dype brønnen kontakten, og trekk EGR ventilen ut av sine monteringsskruene og fra motorrommet. Trekk EGR pakningen ut av festebolter.
3

Rengjør EGR anleggsflaten på motoren med en stålbørste og skyv et nytt EGR pakningen på festeboltene, samkjøre sine hull med de på motoren. Skyv en ny EGR ventil på festeboltene og mutterne til mellom 12 og 14 fot-pounds, ved hjelp av en momentnøkkel og dype brønnen socket.
4

Juster ekshaustinnløpsrøret med innløpet på nytt EGR ventil og tråd sin kopling mutter. Stram koblingsmutteren til den sitter godt, ved hjelp av en fastnøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68901.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair