Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan Underpelsen og Rustfri Car Wheel Wells

Undercoating hjulet brønner er en form for rustbeskyttelse i seg selv, siden de belegg forsegler metallet din mot fuktighet og elementene. Ved selve påføringen, er du derfor gjøre mye for å hindre rust. Foruten rust faktor, undercoating også tjener til å redusere kjørestøy, ettersom belegget er en tjærelignende materiale. Undercoating hjulet brønner gir også en frisk, rent utseende og forbedrer den generelle utseendet på bilen din. Og det er en enkel jobb! Du trenger
En eller to spraybokser med gummierte undercoating (tilgjengelig på auto-deler butikker)
Jack
hjulmutternøkkel
Jack står
Wire børster
Spray avfettingsmiddel eller tung -duty renere
Vannslange
maskeringstape
papir eller plast dråpe klut
Gamle filler
arbeidshansker
Vernebriller
plast søppelsekker
Malerens cap eller gammelt hat
Vis flere instruksjoner
en

Jekk opp det ene hjørnet av kjøretøyet. Ta av hjulet. Støtt bilen skikkelig med bukker;. Aldri stole på jack alene
2

Bruke børster, avfettingsmiddel og vann, rense og alt rusk og oljer fra hjulet godt å være belagt. Bruk dine vernebriller for å unngå renere sprut tilbake inn i øynene. La området tørke og tørk rent.
3

Tape og papir av områder utenfor hjulet godt, for å unngå sprøyting undercoating hvor som helst, men på målområdet. Tape av eventuelle brems eller drivstoff linjer som kan kjøre gjennom området, sammen med noen ledninger. Du bare vil bruke undercoating til hjulet brønner (og muligens noen synlige områder av framen, hvis du ønsker).
4

Rist boks med undercoating godt. Legg ut noen filler på bakken under hjulet godt å fange noen stekefettet. Ta på deg hansker, lue og vernebriller.
5

Arbeid i et godt ventilert område, spray undercoating i jevne tak, ved hjelp sprute-lignende spray for å dekke ønsket område (heller enn å holde munnstykket alle helt ned og ikke slippe). Denne metoden for sprøyting vil hjelpe deg å unngå over sprøyting og rotete går. Spray fra en avstand på 8 til 10 "fra målet. To strøk er det maksimale du trenger å sprøyte. Beregn minst 15 minutter mellom strøk for å unngå å kjøre.
6

Fjern tape og papir og sette dem i en plast søppelpose enn kan knyttes av for riktig avhending. Inkluder din skitne filler og tomme spraybokser i samme pose, for å sikre at påføringen ikke håndteres av hvem som helst. Det er klebrig, rotete ting!
Side 7

Gjør din vei rundt bilen, sprøyting resten av hjulet brønner. Fest hjul i hvert fullførte område før du fjerner den neste, slik at bilen forblir stabil og trygg.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69068.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair