Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan erstatte en 2008 Nissan Altima Tail Lamp

De Altima hit utstillingslokaler i 1993 modell år, som følge av sletting av Stanza fra Nissans lineup. Altima lagt til et nytt og moderne preg til den japanske bilprodusenten lineup med sin slanke kropp og kraftig firesylindret motor. Den fjerde generasjons Altima kom i 2007 bærer et sportslig design enn noen gang før, og en retuned suspensjon for optimal håndtering. Bytte en baklys i 2008 er ganske lett, til tross for nye, mer sportslig utseende til Altima. Du trenger
Flat skrutrekker
New nr 3157 baklys pære
Clean, lofri klut
Vis flere instruksjoner
en

Åpen stammen og fjerne plast klipp som fester stammen trim som blokkerer tilgang til baksiden av baklys forsamlingen, ved å lirke senterbolten fra hvert klipp med en flat skrutrekker, så nysgjerrige klippene fra bagasjerommet trim. Trekk trim mot fronten av kjøretøyet for å eksponere de to baklys montering nøtter.
2

Trekk ledningen-ruting klipp fra nedre baklys stud. Fjern de to baklys, muttere, ved hjelp av en skralle og socket, og trekk baklys montering fra baksiden av kjøretøyet.
3

Vri baklys pære socket mot klokken for å låse den opp og trekk socket og pære fra baklys forsamlingen. Trekk baklys pære ut av kontakten med en liten wiggling bevegelse
4

Hold en ny nr. 3157 baklys pære med en ren, lofri klut -. Berøre pære med bare hendene kan føre til at pære mislykkes for tidlig - og trykk den inn i kontakten. Installere pære og kontakten inn i baklys montering og vri kontakten med klokken for å låse den på plass.
5

Juster baklys forsamlingen studs med hullene i baklys forsamlingen seng og veilede baklys forsamlingen tilbake på kjøretøyet. Stram de to baklys montering buts med en skralle og socket inntil de er tettsittende og trykk ledningen-ruting klippet tilbake på plass på nedre baklys forsamlingen stud.
6

Trekk teppet til sin opprinnelige posisjon og trykker de to klips i sine respektive hull. Trykk midt pin i hver plast klipp for å låse dem på plass. Lukk bagasjerommet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68890.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair