Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan endre en Blinklys pære i en 2006 Ford Freestyle

I 2005 slapp Ford Freestyle crossover SUV, som kombinerte en SUV, minivan og sedan til en effektiv pakke. Etter 2007 årsmodell, endret Ford Freestyle navn til Taurus X, bringe en slutt på den kortvarige Freestyle. Bytte blinklys pære i 2006 Freestyle er en ganske enkel oppgave, men den bakre krever fjerne baklys forsamlingen til å få tilgang til den. Til tross for de ekstra trinnene på baksiden, og erstatte noen av blinklys pærer i 2006 Freestyle er en oppgave som de fleste eiere kan utføre. Du trenger
New nr 3157 lyspære (foran)
Clean, lofri klut
Ratchet
Socket satt
New nr 4057 lyspære (bak)

Vis flere instruksjoner
Blinklys foran Bulb
en

åpne panseret og finne blinklys pære-kontakten på baksiden av frontlys forsamlingen. Roter kontakten mot klokken for å låse den opp og trekk den fra frontlys forsamlingen.
2

Trekk blinklys pæren fra kontakten, bruker en liten wiggling bevegelse. Hold en ny nr. 3157 pære med en ren, lofri klut - berøre glasset del av pære med bare hendene kan føre til at det å mislykkes for tidlig -., Og trykk den inn i kontakten
3

Guide ny pære og blinklyset kontakten inn i frontlys montering og vri den med klokken for å låse den på plass. Lukk panseret.
Rear svingesignal Bulb
4

Åpne den bakre luken og fjern de to skruene som fester baklys forsamlingen til bakre luke jamb, ved hjelp av en skralle og stikkontakt. Trekk baklys forsamlingen vekk fra bilen akkurat nok til å få tilgang til pære kontaktene på baksiden sin.
5

Slå av blinklyset kontakten mot klokken for å låse den opp og trekk det fra baklys forsamlingen. Trekk blinklys pæren fra kontakten, bruker en liten wiggling bevegelse.
6

Hold en ny nr. 4057 lyspære med en ren, lofri klut for å unngå kontakt den med bare hendene og trykk den inn i sving signal socket. Sett i kontakten og ny pære i baklys montering og vri kontakten med klokken for å låse den på plass.
7

Juster lokalisere tappene på baklys forsamlingen med hullene i baklys forsamlingen seng og trykk på baklys forsamlingen på plass på baksiden av Freestyle. Stram de to baklys monteringsskruene til de er tettsittende. Lukk bakluken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68891.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair