Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Slik gjenoppretter du Tension på en Auto Seat Belt

Holde spenningen på sikkerhetsbeltene i bilen er viktig for sikkerheten til deg og dine passasjerer. Det er viktig å regelmessig sjekke funksjon og spenning av alle setebelter i hver av familiens biler og justere etter behov. Instruksjoner
en

Forstå hvordan et bilbelte fungerer. Den er designet for å reagere under virkningen av en ulykke ved å trykke låsen gjennom en rekke kategorier. Når dette skjer gjentatte ganger, eller i en ekstrem ulykke, er puten og spenning kompromittert på sikkerhetsbeltet.
2

Ta plastikkbeholder av endene av setebeltet. Dette vil tillate deg å se setebeltet i sin helhet. Sjekk for floker, knuter, skade eller andre ting som kan være årsaken til setebeltet til å sitte løst eller ikke fungere skikkelig. Korrigere eventuelle floker eller knuter.
3

Bytt setebelter som har skader eller kutt i dem. Sikkerhet og funksjon av dem har blitt kompromittert, og det er ikke lovlig, og heller ikke trygt å la dem som er. Det er best å ha en profesjonell mekaniker installere de nye setebelter, slik at alle juridiske spørsmål er oppfylt.
4

Har setebelter sjekkes av en automotive profesjonell som kjenner sikkerhet lover og anbefalinger. Dette er viktig for å sikre at alt er opp til gjeldende sikkerhetskrav, spesielt hvis du har en eldre bil. Hvis du har en klassisk bil, bør du ha hoftebeltene installert for din sikkerhet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69025.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair