Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan sjekke og reparere en distributør Cap

Hvis du mistenker at det kan være noe galt med bilens distributør cap, prøv å se om du kan reparere den i stedet for å erstatte den. Med litt kunnskap og noen albue fett, kan du reparere visse problemer med distributøren cap på bilen din. Her er noen av problemene som kan gå galt med bilens distributør cap og hvordan å reparere dem. Instruksjoner
en

Look for karbon sporing. Hvis du ser noen, indikerer dette en plug wire eller tennplugg øker motstanden og du må erstatte det. Carbon sporing driver også elektrisitet og kan ikke fjernes, så du bør bytte ut bilens distributør cap også.
2

Se etter sprekker i plasten på rotoren og distributør cap. Overdreven slitasje og sprekker betyr at du må bytte distributør cap med en ny.
3

Lytt for grov tomgang. Dette kan tyde på en plugg ledningen er i feil posisjon og må flyttes. Du kan også sjekke bilens tomgang for å se om det er på en normal tomgang.
4

Switch tennplugg ledninger på distributør cap siden de ikke kan være riktig tilkoblet. Det hjelper å ha disse merket før du fjerner dem fra den gamle distributør cap, på denne måten vet du hvilke tennplugg ledningen går der på bilens distributør cap.
5

starte opp motoren igjen og sjekk tomgang turtall. Hvis det er opp til standard da du mest sannsynlig har byttet plugg ledninger riktig, og de er tenning på alle sylindere igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68969.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair