Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Slik installerer Vindusviskere

Vindusviskere er en av de tingene i livet som du ikke skjønner at du trenger før de er brutt, sprukket eller bare ubrukelig i å flytte vannet av frontruten. Installere vindusviskerne er en rask prosess, så ikke vent for en nødsituasjon. Instruksjoner
en

Sjekk vindusviskerne for å se om bladet eller hele vindusvisker må skiftes. Noen typer vindusviskerne lar deg gli inn nye kniver om bare den gummi delen av vindusvisker er skadet. Andre typer må byttes helt.
2

Besøk din automatisk forsyning butikken og se opp størrelsen på vindusvisker du trenger å installere. Størrelsen vil avhenge av året, merke og modell av bilen din.
3

Legg ut dine forsyninger på et teppe på toppen av panseret ditt.
4

Løft opp viskerarmen opp slik at du kan jobbe med det. Med noen biler, er det lettere å bevege armene til en høyere posisjon for å installere vindusvisker. I så fall slår på bilen for å slå på vindusviskerne, og slå av bilen når de er i ønsket posisjon.
5

Pinch ned på vindusvisker der den kobles til armen for å frigjøre blad, skyv ut bladet. Forskjellige merker av vindusviskere slippes annerledes, men klemming er den vanligste metoden.
6

installere den nye vindusviskere i henhold til produsentens instruksjoner. Lås all maskinvare på plass slik at vindusvisker forblir satt og ingen metall riper på vinduet ditt. Teste dem før du kjører bort.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69002.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair