Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan fikse en nærlyskaster

Hvis en person ikke kjøre mye om natten, kan han ikke vet at en frontlys er ut før noen forteller ham. Når nærlys på en bil frontlys avsluttes brenner, kan det være flere grunner til hvorfor. Følg disse trinnene for å finne ut hvordan du kan fikse en nærlyskaster som er ute av drift. Du trenger
Voltmeter
skrutrekker Vis
New frontlys pære
Flere Instruksjoner
en

Locate sikringsboksen. Forskjellige bilmerker har sikringsboksen i forskjellige steder. Noen av sikringsskap er under panseret, men de fleste av dem er på førersiden, ved siden av rattet.
2

Se etter diagram av sikringene inni dekselet til sikringsboksen. Finn sikringen til de frontlykter og fjerne det. Inspisere sikringen for å se om ledningen kobler begge sider av sikringen er brutt. Dersom ledningen er ødelagt, så sikringen er gått, og du må skifte sikringen. Dersom ledningen ikke er ødelagt, så er det et annet problem som forårsaker din nærlyskaster å ikke fungere.
3

Endre lyspærer. For å se om det er bare en blåst pære, ta pæren fra siden som fungerer og sette den i siden som ikke gjør det. Hvis pæren skinner, returnere pære og satt i en ny frontlys pære hvor man utbrent. Hvis pæren ikke skinner, så problemet kan være i frontlys bryter eller ledninger.
4

Bruk en spenning meter. Slå på tenningen og lysbryteren for å finne ut om strømmen komme til frontlys. Bruk spenning meter for å se om brann blir til frontlys. Hvis spenningen måleren viser er det ingen strøm, så problemet er enten ledningene eller frontlys bryteren.
5

Bytt frontlys bryteren. Hvis dette ikke løser problemet, kan du erstatte ledningene selv eller har en hederlig butikk erstatte det for deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69011.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair