Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan ta fra hverandre en Moped Forgasser

Hvis moped motoren ikke går eller er puffing og bjeffer, er sjansen stor for at forgasseren er skitten. Forgasseren virker ved å regulere mengden av luft som strømmer gjennom den. Når det er skittent, går luften ikke flyte rett og motoren slutter å virke. Ta fra hverandre en moped forgasser å rense den ut er ikke så vanskelig som du tror. Du trenger
skrutrekker
Needle-nese tang
Vis flere instruksjoner
en

Finn forgasseren nær gassvaieren. Fjern skruene på toppen av forgasseren og deretter ta ut choken lysbilde. Choken slide er et flatt stykke metall som du finner festet til en stang som kommer ut av toppen av forgasseren.
2

Skyv opp på våren som holder den viktigste side i throttle kabelen. Forgasseren ikke komme bort mens de er festet. Trykk på våren slik at gassvaieren glir rett av. Fjæren kan da fjernes, etterfulgt av toppen av forgasseren. Liket av forgasseren kan tas ut nå.
3

Fjern flottørball. Det er ned på bunnen av forgasseren. Med en pipenøkkel, vri den av. Flottøren sitter i bunnen casing av forgasseren som danner en bolle.
4

nebbtang til å gripe flyte av en liten pinne i midten. Sett flottøren til side.
5

Se etter den lille messing montering som har to små plasser. Det er forgasseren jet. Skyv skrutrekker i et av sporene og skru ut jet ut. Forgasseren er demontert og klar til å bli renset.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69010.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair