Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan identifisere ruting av Spark Plug Wires

Hvis du har hørt at endring tennplugger er en enkel oppgave, og bestemte seg for å gjøre det selv, kan du ta noen skritt som kan gjøre prosjektet mer vellykket. Den første er å identifisere ruten at tennpluggen tar. Du trenger
Papir
Pencil
Digitalkamera
Vis flere instruksjoner
en

Etablere hvordan motoren er lagt ut. Alltid se motoren fra en posisjon. Dette hjelper når du legger ut et diagram. Finn overføring og bruke det som nøkkelen til å finne effekten side. Vis motoren fra den siden.
2

Finn tennpluggen ledningen som er lengst til fronten, som er tennplugg nummer én. Alt på denne siden er et oddetall. Den inneholder tennplugg 1,3,5 og 7 i en V8. I en V6, inneholder det 1,3 og 5. Innebygde sylindere er utpekt som I. Alle disse tennplugg ledninger er på rad.
3

Merk den siden som den odde banken er på og løsne en ledning. Tråden er koplet helt ned. Følg tennpluggen og med fjerne den fra trådføringsorganet helt ned til distributøren cap.
4

Tegn et bilde av hetten fra din posisjon og et bilde av ledningen plassering på tennplugger. Når du gjør dette, må du alltid holde samme ståsted, på baksiden av motoren slik at når du fjerner ledningene diagrammet er lett å følge.
5

Fortsett å legge til hver ledning til diagrammet til du har funnet plasseringen av hver ledning tilknytning til distributøren cap. Nummerering dem gir deg en måte å holde orden på ledningene som erstattes og hvor de går.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68979.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair