Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan Sett Glass av en Hatch Vindu mot en 92 Blazer

Chevy S10 Blazer kan ha vært noe av en Frankenstein på den tiden, men det har vist seg igjen og igjen i markedet. Mens Blazer seg selv kan ha gått ut av produksjon i 2005, er det ikke benektes at det hjalp å sette malen for mellomstore SUVer fra begge sider av Stillehavet. GM tilbudt Blazer med flere forskjellige typer bakre luke - en-og to-delt swing-out og liftgate inkludert - men det enkle glassluke var den billigste, letteste og mest populære. Skifte glass er veldig enkelt, krever bare et par minutter og grunnleggende håndverktøy. Du trenger
Ratchet
Torx bit satt
Momentnøkkel
Assistant
Vis flere instruksjoner
en

Åpne glassluke - eller det som er igjen av det - og se oppover på hengslene som fester luke til kroppen. På glass-siden av hengslene vil du se tre Torx-skruer. Har din assistent støtte glasset mens du fjerne skruene, og deretter forsiktig trekke glasset ut av hengslene klemmer. Trekk gassdempere ut av spankulere pigger på glasset før du fjerner glasset. Du kan gjøre det etterpå, men du risikerer å skade struts.
2

Sett den nye glass som du fjerne den gamle, men vær forsiktig med å sett inn plast skiver som passer inn mellom hengsle og glass . Uten dem, vil hengslene bryte nye glass når du trekk til festene. For nå, bare installere gassdempere på den nye glass 'strut studs, og trekk til festene. Lukk glasset sakte, og se etter justering.
3

Juster glass som behovet være. Du må kanskje løsne og re-sjekk fitment flere ganger før du får det riktig. Når du har justeringen ned, stram torxskruene til 70 tommers-pounds, eller om lag 6 fot-pounds.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68835.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair