Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan få Rotor Off av en 1985 F150

Det beste du kan si om 1980 F150s er at de var lastebiler. Lastebiler i tradisjonell forstand, mens den virkelige lastebiler, designet for arbeid, og for å overleve tiår med konstant bruk og misbruk uten å klage. Box F150s var de typer lastebiler som bare ikke ser riktig uten noen bulker, en sprukket vindu og riper i sengen. Og Ford visste du ville bruke denne typiske dumperen til sitt maksimale, og sannsynlig ende opp med å reparere alt som gikk galt i oppkjørselen din. Så, de med vilje er gjort utskifting av slitasje elementer som bremseklosser, rotorer og hjullager som smerte-fri og billig som mulig. Du trenger
Floor jack
Jack står
Socket satt
Mallet
Slide hammer
Momentnøkkel
Tenger
Grease
Vis mer Instruksjoner
en

Break hjulmuttere løs, løft opp fronten på lastebilen og sitte den på jackstands. Ta av hjulet, og deretter fjerne boltene som fester bremsekalippernes til bøylen monteringsbrakett, Hang bøylen fra rammen eller suspensjon ved hjelp av heavy duty wire;. Slik at det å dingle kan skade bremseslangen
2

Fjern hub er fett lagerhette. Den enkleste måten er å trykke ned og utover på hetten for å åpne et gap mellom hetten flens og rotor, og deretter sette inn en skrutrekker i spalten til pop cap gratis. Når du får lokket av, vil du se splinten som fester ale mutter, fjern den med tang, og skru mutteren
3

Trekk sikringsskiven ut av. spindelen, og holde styr på den. Trekk rotoren litt fremover, og skyv den tilbake i pausen ytre hjullager gratis. Trekk den ytre hjullager fra rotoren med en skrutrekker, og fjern det. Trekk rotoren ut av spindelen, og være forsiktig med å dra den over gjengene på spindelen.
4

Fjern fettet segl og den indre hjullager fra rotoren, og rengjør lagrene og rotor med løsemiddel for å undersøke dem. Hvis en ser enda litt tvilsom, så du kan like godt erstatte dem. Nye lagre og rotorer er billig forsikring, og de er nødt til å slites ut før eller senere.
5

Rengjør ny rotor med brems renere å fjerne emballasjen olje. Rengjør spindelen, og pakk den nye lagrene med fett. Installer de nye bærende kopper hvis rotoren ikke kom med dem inne i - som de fleste gjør. Skyv den nye indre lageret på plass, og installere den nye bakre tetning med en gummihammer. Smør den indre kanten av pakningen med fett, fett spindelen, og skyve rotoren på over spindelen.
6

Installer den ytre hjullager over spindelen og inn i rotoren, og trykk inn med begge tomlene. Grease sikringsskiven over spindelen og ytre peiling, og træ mutteren på for hånd. Stram mutteren til 20 fot-pounds, deretter spinne rotoren. Lossen mutteren, og spinne rotoren igjen. Stram mutteren med fingrene - eller om lag 20 tommers-pounds - og spinne rotoren. Løsne slottet mutteren som nødvendig å justere den med hullet i spindelen.
7

Installer splinten og bøy den tilbake mot mutteren. Trykk på fett hetten på med en klubbe, og test-spinne rotoren igjen. Installere bremsekalippernes, fett den glatte delen av bolten, installerer og trekk kalipperens bolter til 42 fot-pounds. Installere hjulet og slepe nøtter, slippe lastebilen, og trekke til mutrene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68839.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair