Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Slik installerer en Blower Motor i en 1997 LeSabre

The Buick LeSabre har en lang og rik historie, og kan dateres helt tilbake til 1959. For de fleste av sin eksistens, ble LeSabre basert på GMs rear-wheel-drive "B-Body"-plattformen, som tilbød en jevn ride og en svært imøtekommende motorrommet. 1986-modellen markerte overgangen til en mye lettere, mindre og uten tvil, en billigere utseende front-wheel-drive design. Av 1992, men gjenvant LeSabre litt vekt - med kurver til å matche. Hvis riktig vedlikeholdt, kan det hende at LeSabre er 3800 Series II V-6 vare i flere hundre tusen miles, men andre kjøretøy komponenter - for eksempel viftemotor - er kanskje ikke vare så lenge. Du trenger
Socket satt
acdelco delenr 15-8542 eller tilsvarende viftemotor
tommers-kilos momentnøkkel
Foot-pound momentnøkkel
Vis flere instruksjoner

en

Åpne panseret. La motoren avkjøles, om nødvendig. Fjern mutrene som fester avstiverstag til passasjer og sjåfør-side strut tårn, ved hjelp av en stikkontakt, utvidelse og skralle. Fjern spenne fra motorrommet.
2

Koble den elektriske kontakten fra viftemotor. Viftemotoren er montert på ovnen og klimaanlegg modul, mellom brannveggen og bakre side av motoren. Koble den lille kjøling røret fra viftemotor.
3

Fjern de fem sekskantskruer som fester viften motor, trekk deretter motor og vifte montering fra modulen. Hvis det er noen rusk innsiden av modulen, ta deg tid til å fjerne den før du installerer den nye viftemotor. Monter erstatning viftemotor til modulen og juster skruehullene.
4

Fest erstatning viftemotor med skruene og stram dem til fem tommers-pounds, ved hjelp av en tomme-pund momentnøkkel. Koble kjøling rør og elektriske kontakten til viftemotor. Monter avstiverstag, stram mutterne til 25 fot-pounds, med en fot-pund momentnøkkel. Test viftemotor for drift.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68899.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair