Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan erstatte et bilvindu

Bil vinduet erstatning kan være kostbart. Ikke bare betaler du for vinduet, men også for tiden av en profesjonell glass selskapet å installere den. Med noen enkle håndverktøy, en erstatning vindu og litt tid, kan du erstatte vinduet selv. Instruksjoner
en

shoppe rundt etter den beste prisen på et bilvindu. Først skrive ned merke, modell og år av kjøretøyet for å sikre at du får riktig størrelse vindu, Se eHow artikkelen "Hvordan kjøpe Replacement Car Windows" for tips om hvordan du gjør dette.
2

Rydd opp området der du skal jobbe. Dette omfatter glass som kan være tilstede. Ta av døren panel i henhold til instruksjonene i bilens reparere manuell. Trekk forsiktig tilbake været barriere. Bruk hansker når du fjerner glasset. Pass på at alt glass er fjernet fra døren panel, bil og noe annet område før du fortsetter.
3

Vask erstatning glass. Dette fjerner partikler eller annet rusk å hindre den fra å komme inn i sel og fungerende deler av døren panel innvendig. Plasser glasset i sporet der den trenger å gå, å konsultere bruksanvisningen for nøyaktige instruksjoner for plassering. Hvis du har en ventil vinduet ved siden av brikken du skifter ut, vil det være to bolter for å fjerne før du flytter metall avstiving av vingen vinduet.
4

Plasser braketten tilbake og justere klipp som er festet til glasset. Deretter må du kontrollere at vinduet fungerer som det skal, i så fall skru ned boltene. Deretter erstatte weatherstripping og barriere ark. Re-installere dørpanelet, og pass på å justere vinduet sveiv, om nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69095.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair