Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan kjøpe en Rear View Mirror

Alle biler må ha en bakspeilet av sikkerhetsmessige grunner. Hvis bakspeilet mangler eller er skadet i en ulykke, må du erstatte den umiddelbart. Det er flere ting å ta hensyn til når du kjøper en bakspeilet. Følg disse trinnene for å lære hva de er. Instruksjoner
en

Bestem hvilken type kjøretøy bakspeilet vil bli installert i. typer sidespeil variere for RVs, busser, lastebiler, varebiler og biler. Pakken av bakspeilet vil opplyse om hvilken biltype det er ment for.
2

Lær hvordan bakspeilet er montert. En bakspeilet kan monteres på frontruten, dashbordet eller det indre taket. Kjøp en bakspeilet med samme montering stil.
3

Se etter en bakspeilet som har en anti-refleks-modus. Dette vil hindre blindhet fra lysene fra andre biler når du kjører om natten.
4

Velg størrelse bakspeilet som du ønsker. En bakspeilet er tilgjengelig i 8 -, 10 - og 12-tommers størrelse
5

Plukk en bakspeilet som er utstyrt med de funksjonene du ønsker.. Funksjonene på en bakspeilet inkluderer et kompass, temperatur indikator, kart lys og automatisk dimming.
6

Kjøp de verktøyene som trengs for å installere bakspeilet. De fleste av de nødvendige verktøy kan bli funnet i en standard verktøysett.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68927.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair