Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan installere Parkeringsbremsevaier

Riktig montering av parkeringsbremsen kabelen er et viktig skritt i demontering for å endre en ødelagt hjulmutter stud. Dette kan gjøres på noen få minutter, så lenge du er kjent med parkeringsbremsen kabel og system. Dette kan eller ikke kan være nødvendig å finne sted i løpet av prosessen med å erstatte en skadet lug mutter stud, avhengig av kjøretøyet. Instruksjoner
en

Finn området der du fjernet bilens parkeringsbremsen kabel. Finn kuttet ut og line den opp med tilsvarende overflate. Skyv brikken på plass. Mye av dette vil bli gjort ved berøring, så sørg for at du vet hva du leter etter før du går poking rundt.
2

Bruk holderklemmen å holde parkeringsbremsen kabelen på plass. Det vil komme over toppen av den installerte parkeringsbremsen kabel. Du vil trenge å hamre den på plass. Bruk enden av et verktøy, eller liten gummi hammer å hamre festeklipsen på plass. Bruk alltid vernebriller når banging på noe på bilen for å beskytte øynene mot flygende korrosjon eller annet rusk.
3

siver parkeringsbremsen kabelen tilbake på kroken ved å aktivere parkeringsbremsen spaken. Du kan gjøre dette ved å ta en stor skrutrekker og vri spaken med klokken til det er nok spille i kabelen for å skli på parkeringsbremsen kabelen på sin montering kroken.
4

Slipp håndbrekket og la den sprette tilbake på plass. Dette er konklusjonen i riktig re-installasjon av parkeringsbremsen kabelen. Hvis du har problemer med denne prosessen på noe punkt, sjekk bilens reparere manuell eller en profesjonell mekaniker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69006.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair