Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan Overhaling en Rotor knapp på en bil

Fullfører en tune-up eller overhaling på bilen din omfatter prosessen med å sjekke rotoren knappen, også kjent som distributør rotoren. Kjøretøyet kan eller ikke kan ha en distributør rotor, men hvis den gjør det, følger du fremgangsmåten her for å overhale en rotor-knappen. Instruksjoner
en

Åpne distributør rotoren ved først å fjerne distributør cap. De nøyaktige instruksjoner vil variere etter merke og modell av bilen, men det grunnleggende kommer til å være den samme. Finn festeskruene på distributør cap, fjern den nedre skruen og skyv hetten.
2

Fjern distributør rotoren og utføre det nødvendige arbeidet. Dette bør omfatte kontroll av alle deler forbundet med distributøren for overdreven korrosjon eller sprukket. Hvis du finner noen, vil du ønsker å skifte ut disse delene. Du kan også vurdere å soaking nøtter eller bolter i penetrerende olje for å frigjøre noen av korrosjon for bedre funksjon og evne til å vurdere for skader.
3

Skyv distributør rotoren tilbake på plass slik den kom ut. Ikke bekymre deg om du installerer det feil, det er bare en måte for det til å passe. Sjekk at det er sikkert på plass og se om noen av distributør cap ledninger har løsnet eller har kommet av.
4

Pop løse eller frittliggende distributør cap ledninger på plass på distributør cap . Stram festeskruen for å holde den på plass igjen for å fullføre prosessen med å opprettholde den distributør rotoren og cap forsamlingen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69007.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair