Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan Beregn Car reparasjonskostnader

Du elsker bilen og alt er fungerer fint. Men når noe går i stykker eller bilen er involvert i en ulykke, du skrekk kostnadene for reparasjoner. Den beste måten å redusere stress og redusere kostnadene er å vite hva du skal gjøre for å få anslag for reparasjon. Instruksjoner
en

Start søket ved å spørre en venn eller noen du kjenner for en henvisning. Det er mange måter å bli lurt eller overladet av bil reparasjon sentre, så gå til et sted med et godt omdømme kan du spare penger ved å fjerne unødvendige reparasjoner eller avgifter.
2

Ta bilen til en verksted, fortrinnsvis en som tar ikke betalt for estimater, og be dem om å gi deg en oppsummering av hva som er galt med bilen. Når du finner ut hva som må fikses, kan du ringe andre bilverkstedene å sammenligne kostnader.
3

Ring minst tre forskjellige bil reparasjon sentre og sammenligne estimatene. Hvis de alle sitere deg omtrent samme pris, så er det en god sjanse for at estimatene du mottar er rettferdige. Men hvis de synes høyt det aldri vondt å ringe flere.
4

Be om en oppsummert estimat av bilen reparasjonskostnader. Dette bør omfatte reservedeler som trengs for reparasjon, arbeidskraftkostnader, diverse avgifter, flate avgifter og en oppsummering av kostnader. Arbeidsmarkedet kostnadene er antall timer brukt til å reparere multiplisert med timeleie av bilen service.
5

Request anslaget skriftlig. Et estimat er ikke en garanti for de kostnader som følge av mulige uforutsette komplikasjoner når mekaniker begynner å reparere bilen. Men hvis kostnadene ende opp med å bli mye høyere enn det du ble sitert, kan du ta din klage til sjefen og muligens få det løst på en tilfredsstillende måte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69043.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair