Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan jekke opp en lastebil

Forstå hvordan du skal jekke opp bilen når du utfører gjør-det-selv bilverksted er utrolig viktig for din egen sikkerhet og for å forhindre skade på kjøretøyet du skal reparere. Med noen få enkle trinn, kan du jekke opp bilen riktig. Instruksjoner
en

Samle de verktøyene du trenger for å skikkelig jekke opp og sikre din lastebil utenfor bakken. Dette bør omfatte en hydraulisk jekk, bukker og en klar område å arbeide. Pass på at det ikke er noen verktøy, barn eller kjæledyr i løpet av denne prosessen. De kan føre til en ulykke eller skade.
2

Stram utløserskrue på jack. Sett jekken under bilen kontroll arm som ligger bak dekk. Bruk spaken på jack å heve hodet på jack og dermed heve bilen. Bruke kontroll arm tar alle reiser ut av suspensjon, noe som gjør det enklere og raskere å jekke bilen opp.
3

Stopp pumping jack spaken når hjulet spinner fritt. Dette er høyt nok til å utføre enhver tjeneste du trenger å gjøre. Se under bilen og legge merke til kontroll arm der jack er plassert. Under støtdemper er et bra sted å finne en av dine bukker.
4

Plasser en andre jack stå under rammen av kjøretøyet om nødvendig. Slå utgivelsen skruen på jekken slik at jack å senke bilen på jack stå mottaksavdeling kopper. Gi bilen en liten shake å sikre at det er trygt. Det er bedre å ha bilen fall før du er under den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69047.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair