Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan lese en Spark Plug

Sunn tennplugger er integrert i ytelsen til motoren din. Du vil motta bedre gass kjørelengde og legge mindre slitasje på de omkringliggende komponentene i motoren. Du bør vite hvordan du skal lese tennplugger å fortelle når de må byttes ut. Du trenger
Spark plug remover
Vis flere instruksjoner
en

Look for tørr og våt begroing av tennplugger. En tennplugg bør ha en lys grå eller brun nyanse til det og må være tørr å være i god stand. Svart karbon oppbygging eller våt olje på pluggen indikerer en dårlig plugg.
2

Sjekk for overoppheting av tennpluggen. Hvis tennpluggen har blitt for varm, vil tuppen ser glassert. Tennpluggen er dårlig og du må erstatte det. Sjekk også om luft-drivstoff blandingen er for mager som en mulig årsak. Du må rette opp dette for å unngå det samme problemet i fremtiden.
3

Inspiser for off white eller hvit innskudd skorpedannelse rundt tennpluggen hodet. Erstatte dem umiddelbart. Undersøke om det lekker olje fra olje-ringer og ventiler og sjekke for feil olje viskositet innenfor motoren som en mulig årsak.
4

Tenk lede innskudd hvis du finner brune og gule flekker på hodet av din tennplugger. Dette betyr vanligvis at det innledende innholdet for høyt. Undersøke bensin du setter i motoren din.
5

ut om tennpluggene har rett og slett kjøre sitt naturlige forløp. Hvis fargen er fin, men gapet mellom spissen og kontakten har vokst, deretter tennpluggene vil være mindre effektiv. Det er på tide å bytte tennplugger.
6

Se om tennpluggene har smeltet. I så fall vil spissen av pluggen tilsynelatende bli ett med hodet av enheten. Dette er fordi temperaturer som er for høye i forbrenningskammeret. Endre tennplugger og korrigere brennkammeret temperatur.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68948.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair