Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan å sette sammen en 2004 Toyota Camry Console Armlene

Det er ikke lett å bygge en bil, først må du designe det for ingeniører, for å sikre at det er trygt og mekanisk lyd. Da må du redesigne den for kunden, for å gjøre det noe de ønsker å kjøpe. Og til slutt, må du ta alt fra hverandre og redesign det for montasje-line maskiner som setter det hele sammen. Den Camry midtkonsollen er et perfekt eksempel på den modulære konstruksjonen som gjør masse-montering mulig. Men modulær konstruksjon kan gjøre komponent fjerning en noe forvirrende proposisjoner, men, i dette tilfellet, er det stort sett et spørsmål om å gjøre ting i riktig rekkefølge, og med de riktige verktøyene. Du trenger
Toyota støping remover
skrutrekker (med tape over tuppen)
Vis flere instruksjoner
en

Sett overføring velgeren i nøytral stilling. Den molding rundt girvelgeren og parkeringsbremsen bruker åtte vertikale klipp - tre på hver side og to i nærheten av armlenet åpning - og en klo foran å sikre støping til konsollen. Bruk din Toyota støping remover eller tilsvarende verktøy, du kan finne et eksempel på en slik forming remover i Resources nedenfor. Kjøp en eller dikte en av metallplater basert på design du ser. Hvis du har en hånd håndbrekket, må du fjerne klipp og klør som fester cup-holderen først.
2

Fjern Shifter knott hvis du har en manuell girkasse bil, og løft trim panelet gratis. Fjern de to konsoll bolter tidligere under trim panel. Åpne armstøtten, og fjerne de to bolter i bunnen av beholderen i løpet av skuffen. På dette punktet, bare et par klipp på hver side av armlenet konsollen fest den til fronten trim rundt girspaken og inneholder cupholder skuffen eller askebeger. Trykk innover på sidene av armlenet konsollen til å løse opp spenninger på klippene, og trekk deretter konsollen bakover for å fjerne det.
3

Reverse prosedyre for å installere. Skyv armlenet konsollen fremover i shifter konsollen til å engasjere klør. tre på de boltene og trekk dem til fem fot-pounds. Smekk shifter trim nedover og på plass, så smekk koppholderen på plass hvis du har fjernet det. Reinstallere girkule, hvis bilen kom utstyrt med riktig girkasse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68831.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair