Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Slik fjerner førerdøren vinduet på en 1996 Jetta

Volkswagen har lenge vært assosiert med glade mennesker, fra den smilende bug, til godt utviklet og stadig pålitelig Passat. Men, alle de samme, selv glade mennesker får tyven vinduer brutt av ulykkelige mennesker. Fra fortvilte ekser, til vandaler og inkompetente låsesmeder, det er en rekke grunner til at du kanskje må bytte ut sjåføren side foran vinduet. Men, heldigvis, ikke gjør så ikke nødt til å gjøre deg mer ulykkelig enn å finne ut at vinduet ble knust i første omgang. Du trenger
Skrutrekkere
Socket og skiftenøkkel sett
Dør klippet fjerning tang 3392
Vis flere instruksjoner
en

Fjern sjåføren side dør panel . Start med å sette en skarp, flat skrutrekker i gapet mellom den lange, U-formet plastbiten i døren grep nisjen og grep fordypningen trim panel. Pop stykke ut, og deretter lirke trim panel - komplett med tavler - opp og ut av døren panel. Trekk bryterne, og fjern trim panel. Fjern de tre dørpanelet skruer tidligere skjult bak innredningspanelet, og trær på bunnen av panelet. Bruk dissassembly tang 3392 for å frigjøre klipsene som fester sider av døren panel til døren, og deretter løfte dørpanelet opp og ut av vinduet fordypningen kanal.
2

plassert rundt døren panel, vil du se en rekke små caps, for det er fire langs toppen, tre langs bunnen, to foran og en bak. Lirke dekslene av og fjern isolasjon for å få tilgang klammerskruene ved bunnen av vinduet. Plugg kraften vinduet slår tilbake inn i sele, og heve eller senke vinduet til du kan se klemming brakett i bunnen av vinduet. Dette festet braketten holder glasset på plass, og fungerer som en base for å koble den til strøm vindu motor.
3

Løsne festeboltene å slippe vinduet, og deretter vippe vindu fremover for å fjerne den fra døren. Vinduet skal komme ut med toppen av det sittende ca 04:57 inches over bunnen av vinduskarmen, men du må kanskje heve eller senke vinduet litt for å få det ut. Når du har det gamle vinduet - eller det som er igjen av det - ut av døren, dreier det nye vinduet ned på samme måte som den gamle kom ut. Hvis det opprinnelige vinduet ble knust, så sørg for å fjerne kanalen i vinduet klemme med en stor, flat skrutrekker.
4

Trekk ut vinduet brytere og stram festeboltene til seks fot- pounds, eller 70 tommers-pounds. Re-installasjon på dette punktet er det motsatte av fjerning. Installere lydisolasjon, og slippe døren panelet på plass. Trykk klippene tilbake i dørkarmen, og sett inn skruene som fester det til dørkarmen. Plugg bryterne i, og sett bryteren trim panel. Reinstallere grep brikke som du fjernet først, og prøver å parkere bilen nærmere huset fra nå av.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68830.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair