Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan erstatte CD-veksler i en 2002 Acura MDX

Hva er Acura MDX? Er det en SUV med tredje rad sitteplasser, eller er det en firehjulstrekk minivan med en lift kit? Vel, det startet som en Acura TL, og vokste derfra inn i Odyssey minivan. Fra minivan, lagt Honda sin VTM fire-wheel-drive-system og et par inches av bakkeklaring - som gjør det en SUV. Men denne SUV har tredje rad sitteplasser, som slags gjør det en stasjonsvogn. Men, uansett hva du vil kalle det, var MDX en oppgradering over Honda Pilot, og kom med en rekke fasiliteter som piloten ikke gjorde det, inkludert en CD-skifter bygget rett inn i radio hovedenheten. Du trenger
Trim verktøy for fjerning eller tilsvarende
Skrutrekkere
Ratchet og socket sett
Vis flere instruksjoner
en

Record anti-tyveri-koden for radioen og navigasjonssystem. Hvis du ikke har koden, trykk og hold no. 1 og nei. 6 knapper på radio og slå den på. Fortsett å holde knappene til radioen viser sin fem-sifret kode. Ring din lokale Acura forhandler, og gi dem koden, de vil søke i databasen og finne fabrikken sikkerhetskode for radioen
2

Fjern trim panelet rundt radioen, navigasjonsskjermen og A. /C kanaler. Du skal bruke en Acura-sertifisert, plast lirke bar å fjerne denne trim, men vil en vanlig skrutrekker med spissen innpakket i elektriske bånd gjøre jobben hvis du er forsiktig. Uansett, jobbe deg lirke bar rundt kantene på trim panel, og sprette den løs.
3

Fjern de seks sekskantskruer som fester radio /nav-systemet modul til dashbordet, og dra enheten ut. Koble selen kontaktene på radio, og fjern koaksial radio antenne kabelen. Når du har forsamlingen ut, fjern de ti skruene som holder radio /CD-veksler til navigasjonsskjermen. Du vil finne fire på begge side av parentes, og en annen, vertikal skrue bak radio konseptet.
4

Installer din nye radio /CD-veksler på brakettene som du fjernet den gamle. Koble ledningsnettet plugger og en koaksial kabel, og skyv den sammensatte modulen tilbake i dashbordet. Feste den til dashbordet med skruene, og skyv trim panelet tilbake på plass med håndflaten din. Vri tenningen til "på"-posisjon, og angir radioen sikkerhetskoden når du blir spurt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68837.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair