Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan presse ut en lastebil Lower Ball Joint

Å vite hvordan du skal presse ut en lavere kuleledd er avgjørende for utskifting prosessen med øvre og nedre kuleledd av en lastebil. Ta stor omsorg og tålmodighet i å utføre disse oppgavene for å sikre forsvarlig sikkerhet og vedlikehold av bilen din. Instruksjoner
en

Plasser en drivende cup for pressen mot toppen av den nedre kuleledd. Sett pressen rundt kuleleddet og skru ned til den er i flukt med kjøring cup. Legg merke til toppen av pressen har en sekskant form, som vil enten være 7/8ths eller 13/15ths.
2

Finn den riktige kontakten og fest den til en halv tomme skralle. Plasser denne på toppen av bore trykk. Stram bore trykk, presser den nedre kuleledd ut av kontroll arm. Dette vil være vanskelig, så du må kanskje bruke en juksemaker rør.
3

Bruk et stykke rør plasseres over håndtaket på skrallen for å legge utnytte og styrke til pressen som du skru den fast. Hvis du trenger en annen par hender, ikke vær redd for å be om hjelp. Det kan være en betydelig mengde rust og korrosjon holder ballen joint på plass.
4

Lytt etter et høyt pop eller annen støy, som vil indikere kuleledd beveger seg ut av kontroll arm. Dette er lyden av rust og korrosjon rev seg løs. Når ballen joint har gitt ut, løsne pressen og ta den drivende cup på toppen av kuleledd. Bruk skruen på pressen til pop kuleleddet helt ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69048.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair