Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan å åpne en dør panel på en 1999 Passat

En bildør er ingenting som de fleste dører, på mange måter, er det en selvstendig maskin, en del kontrollsenter, og en del hvelv åpning. Det er mye som skjer på innsiden av Jetta dør, fra makten vinduet og låsemekanismer, til koblingsanlegget som styrer dem, til håndtaket som åpner låsen som gjør dette til en dør. Tilgang til noen av disse midlene komme gjennom det ganske stykke teppe og plast som VW installert for å holde deg bilen fra ser ut som innsiden av en reservedellager, enkelt nok, når du vet hvordan. Du trenger:
Skrutrekkere
døren klipp flytting verktøyet 3392
Vis flere instruksjoner
en

Skaff radioens sikkerhetskode før du kobler fra batteriet - noe du ' ll egentlig bare trenger å gjøre hvis du jobber med noen av de elektriske komponentene i døren. Begynn py sette inn en meget fin-skrutrekker i spalten mellom grep fordypningen trim og den halvsirkelformede trim stykke på innsiden av den. Dette er den delen som fingeren-tips vikle rundt når du holder hånden inn i grep fordypningen, og det må komme ut først. Hvis spretter ut i retning av døren, bort fra midten av bilen.
2

Skyv skrutrekker under grepet fordypningen trim brikke som omgir elektriske vinduer brytere og grepet fordypningen. Du vil sette skrutrekkeren under bunnen av trim stykke, nærmest deg som du sitter i bilen. Lirke under trim stykke nær midten av grepet fordypningen; dra grepet oppover og fremover for å eksponere undersiden av trim. På forsiden av trim brikke, trykker du på Festetappen mot kontakten, og trekk den av.
3

Fjern de sju skruene som holder døren panel til døren. Du vil finne tre bak grep trim brikke du bare trakk av, tre på bunnen, og en i topp-front hjørne i nærheten av bakspeilet. Bruk din dør klipp fjerning verktøy for å fjerne klippene på forsiden og baksiden av døren panel, løft det panel oppover og ut av vinduet sporet trim. Hvis du trenger å fjerne dørpanelet helt, bruk en skrutrekker til å trekke porten Kabelfestet ut av braketten, vekk fra døren håndtere selv. Kople fra kabelen fra håndtaket og trekk den av.
4

Install i omvendt rekkefølge. Hekt døren kabelen inn i håndtaket, og skyv Kabelfestet i braketten. Senk døren trimme ned i vinduet sporet, og trykk dørpanelet stopperne inn døren med håndflaten din. Monter skruene for hånd med en skrutrekker, og koble til strømmen vindusbryter sele. Trykk grep trimme ned igjen i døren slik at det låses på plass, og gjøre det samme med den første trim brikke du pried av.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68824.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair